Manu Chao με κρητική λύρα: «Geia sou Ellada!»

Ένα μοναδικό βίντεο με τον Manu Chao αλλά και φωτογραφίες με την Ελληνίδα αγαπημένη του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/05/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανέκαθεν ο Manu Chao είχε δεσμούς ξεχωριστούς με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο που οι μουσικόφιλοι του τόπου μας τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο και οι συχνές εμφανίσεις του στον τόπο μας είναι sold out.

Αυτή την περίοδο όμως, όπως μας ενημερώνει με μήνυμά του στην προσωπική σελίδα του, δεν θα είναι κοντά μας:

"Geia sou Ellada! tha ithela na enimerwsw tous Ellines filous mou oti den prokeitai na dwsw kapoia sunavlia mesa ston Avgousto stin Ellada opws me megali mou ekplixi enimerwthika pws exei diareusei apo kapoia sides... euxomai na sas dw suntoma!!! na ste oloi kala!"

Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να αναρτήσει βίντεο από την παραμονή του στην Κρήτη όπου σε μια τυπική ταβέρνα, συνόδευσε με το κιθαρόνι του το νεαρό λυράρη με τον χαρακτηριστικό υπότιτλο: "xairetismata stin Ellada, stin Kriti, stil uperoxi Xaroula k ston mikro tis maestro! euxaristoume gia ola! tha antamwsoume suntoma!!"

Όπως έχει αναγραφεί στον τύπο ο Manu Chao διατηρεί δεσμό με την Κλέλια Ρένεση. Τα χαρακτηριστικά πλάνα της εφημερίδας Αγορά, στην αρχή της χρονιάς, είχαν αποτυπώσει το ζευγάρι σε θερμές στιγμές στο αεροδρόμιο ενώ νωρίτερα οι δυο τους είχαν περάσει μαζί τις γιορτές στην Ελλάδα και είχαν ταξιδέψει μαζί και στα Γρεβενά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!