Καπουτζίδης - Σεργουλόπουλος επιβεβαιώνουν την καταγγελία για Σπυρόπουλο

Στο πλευρό της Τζένης Μποτση και της Αγγελικής Λάμπρη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι αναρτήσεις της Τζένης Μπότση και Αγγελικής Λάμπρη για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο προκάλεσαν κύμα συμπαράστασης. Μεταξύ των δεκάδων που έσπευσαν στο πλευρό τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Φώτη Σεργουλόπουλο οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι γνώριζαν για όσα καταγγέλονται.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι το συμβάν με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Λάμπρη συνέβη πριν από 22 χρόνια, με την ηθοποιό να σπεύδει σπίτι του, κλαίγοντας.

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό»,έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Αγγελικής Λάμπρη ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε στην ανάρτηση της Τζένης Μπότση:

«Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται». Ο παρουσιαστής έστειλε μήνυμα και στην Αγγελική Λάμπρη, γράφοντας: «Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κανετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!