Η Τζώρτζια Κεφαλά απαντά σε άηθες σχόλιο για την εμφάνισή της στη Βουλή

Ένα σχόλιο που προκάλεσε αίσθηση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την αήθη επίθεση στην Σοφία Ζαχαράκη ως μία «άγαμη και άτεκνη» που αναλαμβάνει το Υπουργείο Οικογένειας, ο Θάνος Τζήμερος «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά έβαλε στο  στόχαστρο την ερμηνεύτρια των «Μπλε» και βουλευτή - πλέον- με την Πλεύση Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά. 

Αφορμή στάθηκε η στυλιστική της επιλογή στην ορκωμοσία του κοινοβουλίου. 

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια των «Μπλε» φόρεσε ένα κιμονό σε έντονο πράσινο χρώμα, μαύρη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, μαύρα γυαλιά, σκουλαρίκια διαφορετικού σχήματος, ενώ τα μαλλιά της είχαν κίτρινη απόχρωση.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.



φφφφ.jpg

«''Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει'' απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

τργδφ.JPG


Και κατέληξε στην... παραληρηματικού τύπου ανάρτησή του: «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».




Η απάντηση της Τζώρτζιαγγγγγ.JPG

Φυσικά, η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την τραγουδίστρια, η οποία σε δική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω βίντεο, ανέφερε χαρακτηριστικα:

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους.

Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας. «Θέλω να σας πω το εξής. Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ.

Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!