Η Σάρον Στόουν έρχεται στην Αθήνα

Επίτιμη καλεσμένη της Vogue Greece και της Καθημερινής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η σταρ του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν έρχεται στην Αθήνα στις 8 Νοεμβρίου.

Ως επίτιμη καλεσμένη (Guest of Honor) της Vogue Greece και της Καθημερινής θα είναι ομιλήτρια στο δεύτερο διεθνές συνέδριο Change Makers – Fashion: The Road Ahead που διοργανώνεται από το περιοδικό και την εφημερίδα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Βλάσης Κωστούρος στο kathimerini.gr:

Πνευματώδης και ειλικρινής, με καυστικό χιούμορ και αγωνιστική ψυχοσύνθεση, η αντισυμβατική σταρ του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν που υπερασπίζεται σθεναρά τη σημασία του να είσαι ο εαυτός σου και την αξία του να λες αυτό που σκέφτεσαι, έχει εξασφαλίσει μια περίοπτη θέση στη λίστα των απανταχού changemakers της εποχής μας, διεκδικώντας ανέκαθεν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή και την καριέρα της.

Από τη θρυλική ερμηνεία της στο «Βασικό Ένστικτο» του Πολ Βερχόφεν με την εμβληματική -πια- σκηνή με το σταυροπόδι που άνοιξε τον δρόμο για να αρχίσει να συζητιέται ανοιχτά η σεξουαλικότητα, έως την πιο πρόσφατη συμμετοχή της στο «Ratched»του Netflix που ενέταξε στην καθημερινή μας συζήτηση τα θέματα ψυχικής υγείας, είναι φανερό ότι κρυφός πόθος της επαγγελματικής της διαδρομής, πέρα από την χαρά της επιτυχίας, ήταν να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μιλάνε χωρίς προκαταλήψεις για όσα τους απασχολούν.

Με το ίδιος θάρρος και κουράγιο που μάχεται για τα δικαιώματα της, μάχεται και για τα δικαιώματα των άλλων, έχοντας αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο στη μάχη κατά του AIDS και της περιθωριοποίησης που βιώνουν όσοι νοσούν από τον ιό. Νόημα και δύναμη για το ανθρωπιστικό της έργο, παίρνει από τα τρία της παιδιά, τα οποία έχει υιοθετήσει σαν μια ύψιστη πράξη αγάπης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!