Η «Μεγάλη Βρεταννία» διαψεύδει την πώλησή της

Η απάντηση της εταιρείας «Λάμψα Α.Ε.»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε σχέση με άρθρο του συντάκτη μας κ. Γιάννη Αλεξίου που εμφανίστηκε και δημοσιεύτηκε στο ειδησεογραφικό μας site www.ogdoo.gr την 20η Σεπτεμβρίου 2020 με τίτλο «Τίτλοι τέλους για τη "Μεγάλη Βρεταννία" μετά από 150 χρόνια λειτουργίας» και σε απάντησή του, λάβαμε από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε.» την από 21/09/2020 ακόλουθη εξώδικη δήλωση:

IMG 7064IMG 7065IMG 7066

Επ' αυτής γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

Δεν είχαμε καμία πρόθεση να πλήξουμε την εικόνα και τη φήμη της εταιρείας και του ίδιου του εμβληματικού ξενοδοχείου, πρόθεση η οποία άλλωστε δεν αναδύεται από το κείμενο του άρθρου.

Αντιθέτως στο εν λόγω άρθρο μνημονεύουμε την σημαντική ιστορική του πορεία αλλά και την κοινωνική δράση και προσφορά της ιδιοκτήτριας εταιρείας του.

Ο συνεργάτης μας και συντάκτης του άρθρου, μάς διαβεβαίωσε για την αξιοπιστία της πληροφορίας του, την πηγή της οποίας, κατά το δημοσιογραφικό απόρρητο, δεν θέλησε να μας αποκαλύψει, επιθυμία την οποία οφείλαμε να σεβαστούμε. Μην λησμονείται άλλωστε ότι κατά καιρούς έχουν έρθει στη δημοσιότητα πληροφορίες περί επικείμενης πώλησης του μεγάλου ξενοδοχείου.

Το απόγευμα της 20ης Σεπτεμβρίου, όταν και περιήλθαν σε γνώση μας πληροφορίες περί πρώτης διάψευσης του άρθρου, προερχόμενες από την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, το αποσύραμε μέχρι διευκρινήσεως του ζητήματος.

Την, δια της ως άνου εξωδίκου, επίσημη διάψευση της πώλησης του ξενοδοχείου, οφείλουμε επίσης να σεβαστούμε, θεωρώντας την ακριβή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!