Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποχαιρετά τον Σον Κόνερι

Με μια σπάνια φωτογραφία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/11/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποχαιρετά τον ηθοποιό, Σον Κόνερι με μία φωτογραφία και ένα όμορφο μήνυμα στα social media.Το στιγμιότυπο είναι από την επίσκεψη του Σον Κόνερι το 2001 στην Ελλάδα.

«Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια.

Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή."Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο" μου είπε.

"Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;" του απάντησα με έκπληξη.

"Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα" μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή. "Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο" μου είπε. "Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;" του απάντησα με έκπληξη. "Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα" μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna V. Vardinoyannis (@mariannavardinoyannis) στις

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!