Η ιστορική Πατρινή μπύρα ξανά στα ποτήρια μας!

Σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο της στην Πάτρα με την ποιότητα της αυθεντικής συνταγής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιστορική μπύρα Μάμος επιστρέφει. Θα παράγεται σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Πάτρα, με την ποιότητα της αυθεντικής συνταγής.

Σίγουρα ένα σημαντικό εγχείρημα φια την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Πάτρας, αλλά και ένα δώρο για τους λάτρεις της μπύρας στη χώρα μας, που είναι πάρα πολλοί. Την ιστορική μπύρα παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Ζωούλλης Μηνάς, μαζί με τον εκπρόσωπο της οικογενείας που δημιούργησε την μπύρα Μάμος, Παναγή Μάμο.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο τελευταίος: «Για την οικογένεια Μάμου η σημερινή είναι μια ημέρα μνήμης, ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης. Με την επιστροφή της μπύρας Μάμος στην αγορά σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ένα όραμα - στόχος μας γίνεται πραγματικότητα. Η Μάμος είναι ένα ιστορικό προϊόν άρρηκτα συνδεδεμένο με την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας, και είμαστε πεπεισμένοι ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή συνεργάτη για την επιστροφή της. Με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα εργαστούμε συστηματικά, ώστε η μάρκα μας να προοδεύσει ξανά, επ' ωφελεία της οικονομίας και της κοινωνίας σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο μέσω της δημιουργίας προστιθέμενης αξίας».

Η μπύρα Μάμος ιδρύθηκε από τον Λορέντζο Μάμο στο ζυθοποιείο του στην Πάτρα το 1876. Ακολούθησε μια διαδρομή 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις. Ο γιος του, Πέτρος Μάμος, ήταν ο πρώτος διπλωματούχος Έλληνας ζυθοποιός.

Η Pils μπύρα Μάμος, με 5% αλκοόλ, θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην Πάτρα, στη συνέχεια στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και σε δεύτερο στάδιο θα κυκλοφορήσει και πανελλαδικώς.

Μπύρα Μάμος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!