Η ΕΛΑΣ για το περιστατικό ξυλοδαρμού ηλικιωμένων στη Χαλκιδική

Διευκρινίσεις για το περιστατικό έδωσε η ΕΛΑΣ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την ώρα που το «Κίνημα της Πετσέτας» έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία στη μάχη που δίνει στις ελληνικές παραλίες, ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό προκάλεσε αίσθηση.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο άγριος ξυλοδαρμός ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνους επιχείρησης με ομπρέλες σε παραλία της Χαλκιδικής, επειδή άπλωσε τις πετσέτες δίπλα, χωρίς να χρησιμοποιήσει τις ξαπλώστρες του καταστήματος.

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε διευκρινίσεις, αναφέροντας πως το περιστατικό αυτό σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2022 σε παραλία της Χαλκιδικής και όχι φέτος, όπως αναφέρουν πολλά sites.

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρουν πως για την επίθεση αυτή είχαν συλληφθεί τότε, και εντός των ορίων του αυτοφώρου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

«Οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, τηρώντας απαρέγκλιτα το νόμο και επιχειρώντας πάντοτε στη βάση αυτού, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παρανομεί. Στην ελληνική επικράτεια οι νόμοι ισχύουν, προστατεύοντας τα δικαιώματα των πολιτών και επισκεπτών και τιμωρώντας όσους τα αμφισβητούν και υπερβαίνουν τα όρια της νομιμότητας», επισημαίνει η ΕΛΑΣ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!