Η απάντηση της οικογένειας του Λουκιανού για την πλαζ της Βουλιαγμένης

Πού οφείλεται η αφαίρεση της πινακίδας με το όνομά του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως πληροφορηθήκαμε χθες, μέσα από την ανακοίνωση του φίλου και συνεργάτη Γιάννη Αλεξίου, όσοι πήγαν στην Πλαζ της Βουλιαγμένης για μπάνιο, διαπίστωσαν ότι αφαιρέθηκε η πινακίδα με την επωνυμία της «Λουκιανός Κηλαηδόνης» κάτω από τα γράμματα «Ακτή Βουλιαγμένης».

Η απάντηση στο μυστήριο της αποκαθήλωσης, δόθηκε πριν λίγο από την οικογένεια του Λουκιανού:

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας έκπληξη και λύπη, ότι αφαιρέθηκε η επιγραφή με το όνομα «Λουκιανός Κηλαηδόνης» που είχε τοποθετηθεί στην πλαζ - Ακτής Βουλιαγμένης, στις 13 Ιουλίου 2018, ως φόρος τιμής για το έργο του και για το εμβληματικό «Πάρτυ στη Βουλιαγμένη» που πραγματοποίησε εκεί τον Ιούλιο του 1983.
Το Σάββατο 11 Ιουνίου επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Βάρης – Βούλας-Βουλιαγμένης κύριο Κωνσταντέλλο, για να πάρουμε πληροφορίες για το γεγονός. Εκείνος με την σειρά του επικοινώνησε με τον κύριο Γεωργακούνια, Διευθυντή της Ακτής Βουλιαγμένης και στέλεχος της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου) στην διαχείριση της οποίας ανήκει η Ακτή Βουλιαγμένης και μας ενημέρωσε ότι η επιγραφή βανδαλίστηκε από αγνώστους και πρόκειται να αποκατασταθεί και να τοποθετηθεί ξανά εντός των επόμενων δέκα ημερών.
Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι η επιγραφή θα τοποθετηθεί στη θέση της μέσα στο διάστημα που μας διαβεβαίωσαν οι αρμόδιοι.

Οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!