Η άλλη άποψη για τις κακοποιήσεις του Harvey Weinstein

«Καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσώς αυτό εμπόδισε την καριέρα τους».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η άλλη άποψη έρχεται από τον Νίκο Μαστοράκη, ο οποίος με αφορμή τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα ότι κινδύνεψε να πέσει θύμα του Harvey Weinstein όταν βρισκόταν στην Αμερική, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χάρβεϋ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη:


Στο βαγόνι των (παρ’ ολίγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολίγον να της την πέσει ο Γουάϊνστιν (οχι Γουάϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδή παρ’ ολίγο να πάει να φάει μαζί του, όπως την είχαν διατάξει, παρ’ ολίγον να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, όλα ρε γαμώτο παρ’ ολίγον.

Και όλα αυτά όχι απλώς από δεύτερο αλλά από… τρίτο χέρι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτέ ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτή την πόλη” - μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.

Όσο για την καριέρα που ατύχησε λόγω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσώς αυτό εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χάρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα...

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!