Γιάννης Χαρούλης: Τραγούδησε με παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Χαρούλης για ακόμη μία φορά προέβη σε μια τρυφερή και συνάμα συγκινητική κίνηση που αξίζει το χειροκρότημα όλων μας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα λόγω της καλοκαιρινής του περιοδείας, για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν παρέλειψε να συναντήσει στην Κρήτη τα παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο και να τα ενθαρρύνει στον αγώνα ζωή τους.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook η σελίδα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Η Παρέα της Αγάπης»: «Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Giannis Haroulis παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα λόγω των συναυλιών του σε όλη την Ελλάδα, ερχόμενος στην Κρήτη για την συναυλία του στο Ηράκλειο, βρήκε το χρόνο να επισκεφθεί για ακόμη μια φορά τα παιδιά της κλινικής Αιματολογία - Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνομίλησε προσωπικά με το κάθε παιδί και χάρισε σε όλα από ένα δώρο. Τα παιδιά έπαιξαν λαούτο και όλοι μαζί τραγουδήσαμε, ζωγραφίσαμε και γελάσαμε!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Γιάννης Χαρούλης - Συγκρότημα για την σημαντική του επαφή με τα παιδιά καθώς επίσης και στους συνεργάτες του: Άννα Κασιμάτη, Γιάννη Λιανό, Στέλλα Βενέρη, Πάνο Ριζόπουλο και Ορέστη Μπενέκα που τον ακολούθησαν και ήρθαν στην παρέα μας, χαρίζοντας κέφι και πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Αγαπημένε μας Γιάννη εις το επανειδήν!!

Ευχαριστούμε τον Μανόλη Βάρδα για τις όμορφες φωτογραφίες»
.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!