Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα πάω το τρόπαιο πίσω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου»

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφτασαν στην Αθήνα με το τρόπαιο του ΝΒΑ στα χέρια!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι δύο πρωταθλητές του NBA, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα. 

Στις αποσκευές του Γιάννη υπάρχει κάτι ακόμη, κάτι που είχε υποσχεθεί μέσω tweet πριν από μερικές ημέρες: το Larry O'Brien trophy, η κούπα που σήκωσε πριν από δέκα μέρες μετά το Game 6 των NBA Finals. Μαζί φυσικά το τρόπαιο του NBA Finals MVP.
image
Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη τύπου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Θανάσης: "Δεν έχω να πω κάτι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που και κατά τη διάρκεια της σεζόν, από την πρώτη στιγμή που παίζουμε μπάσκετ, μας έχουν στηρίξει. Από την πρώτη στιγμή που φύγαμε στο εξωτερικό να κυνηγήσουμε το όνειρό μας".

Γιάννης: "Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μας στήριξαν για να ζήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε για να δούμε τους φίλους μας. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε το κύπελλο μαζί, γιατί ήταν ολόκληρη διαδικασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο είναι στην Ελλάδα. Είναι κάτι απίστευτο. Δεν ξέρω πόσες μέρες θα μείνουμε, αλλά σίγουρα θα το πάω πίσω στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου, στα μέρη που μεγαλώσαμε. Ακόμη δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει, έγινε με σκληρή δουλειά απ όλους στην ομάδα. Οι Έλληνες μας στήριζαν και μας αγαπούσαν".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!