«Γάτος» και εκτός γηπέδων ο Ρομπέρτο!

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ρομπέρτο, Μάρτα Ντομίνγκες ξαναχτύπησε μέσω instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το μπικίνι της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ξαπλωμένη πάνω σε ένα βράχο.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το «ποιος κλωτσάει το τόπι». Έχει πολλά «παρελκόμενα» και λεπτομέρειες που συντελούν στη «μυθολογία» του. Μια σημαντική παράμετρος ήταν και είναι οι «κυρίες» των «κυρίων».  Συνήθως οι πρώτες προέρχονται από τον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο και αποτελούν πόλο και… πόθο έλξης… σε όλο τον πλανήτη.

Στη ντόπια πραγματικότητα στη «σέντρα» αυτή έχουν βγει ξακουστά –επί της ουσίας αλλά και άνευ- ονόματα. Απ’ τη Βίκυ Μοσχολιού και τη Μάρθα Καραγιάννη μέχρι τις πρόσφατες Γωγώ Μαστροκώστα, Ιωάννα Λίλη, Αγγελική Ηλιάδη κ.λπ. Η Μάρτα Ντομίνγκες με την κλάση της αλλά και την «προικισμένη» οικογένειά της – αδελφές και μάνα η μία καλύτερη απ’ την άλλη – έδωσε ακόμη μεγαλύτερο «άπλωμα» στην επιτυχία του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ρομπέρτο Γκάγκο Χιμένεθ με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η «κυρία» δίνει πάντα μια ξεχωριστή νότα στα επίσημα του Γεώργιος Καραϊσκάκης αφού παρά το γεγονός πως έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, διατηρείται σε κατάσταση υπεράριστη!

Γι’ αυτό και ο «γάτος» τα «πιάνει όλα»! 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!