Φόνσου: Απειλούν ότι θα μου κόψουν τα πόδια αν ξανασχοληθώ με τον Μαρίνο

«Τον έχει απομονώσει κάποιος σε ένα σπίτι στη Βούλα»
10/06/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Την καταγγελία έκανε η Άννα Φόνσου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Όπως υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός πριν από καιρό και για περίπου δύο μήνες είχε φιλοξενήσει τον Γιώργο Μαρίνο στο Σπίτι του Ηθοποιού, καθώς τότε αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, και ένας άντρας που βρισκόταν στο πλευρό του  την είχε απειλήσει πως αν δεν σταματούσε να ασχολείται με τον Μαρίνο, θα της... έκοβε τα πόδια.

Είπε, η Άννα Φόνσου 

«Γίναμε πολύ φίλοι όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: «Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια»! Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά.

Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη… Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω… Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο».
Ακούστε τι είπε:

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates