Ένα ακόμα Άλφα video με τις φωνές του Μητροπάνου και του Κορκολή

(VIDEO) Η φετινή διαφήμιση της μπύρας Άλφα είναι ένα ακόμα συγκινητικό video clip με τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου, αλλά και του Στέφανου Κορκολή!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής διαφήμισης της μπύρας Άλφα, που ουσιαστικά επανέφερε στο προσκήνιο το τραγούδι «Θες» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, η εταιρεία «ξαναχτυπά» με νέο video clip, με σχεδόν ίδιους συντελεστές πίσω από τις κάμερες και στη μουσική, καθώς ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις.

Αυτή τη φορά, το τραγούδι που ακούγεται είναι ένα ντουέτο του Δημήτρη Μητροπάνου με το Στέφανο Κορκολή, το «Κάποιες φορές», το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο δίσκο του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Έχω μια διαίσθηση», το 1995. Οι στίχοι ανήκουν στην Εύη Δρούτσα.

Το βίντεο μιλάει πάλι για τις ανθρώπινες σχέσεις και συγκεκριμένα αυτή του γιου με τον πατέρα. Η επίσημη τηλεοπτική προβολή θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης, αλλά ήδη στο youtube το νέο video clip πλησιάζει τις 8 χιλιάδες θεάσεις, σε μία μόλις ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη διαφήμιση με το «Θες» έχει ήδη πάνω από 1,6 εκατομμύριο θεάσεις στο youtube, ενώ το ίδιο το τραγούδι αρκετά εκατομμύρια.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!