Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/08/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Πέτρος Γεράσιμος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από το πρωί, διεξάγονται συζητήσεις στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ.

Μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια ήδη από χθες έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην επαναληφθούν συμπλοκές χούλιγκαν και στην σημερινή αναμέτρηση.

Μάλιστα ολόκληρη η διαθέσιμή δύναμη της ΓΑΔΑ έχει τεθεί επί ποδός και μαζί με ενισχύσεις που ζητηθεί και έχουν φτάσει από άλλους νομούς της χώρας, χιλιάδες αστυνομικοί έχουν βγει στους δρόμους.

Παράλληλα γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε κρίσιμα σημεία των εισόδων των εθνικών οδών για να μην περάσουν τυχόν οχήματα με Γάλλους οπαδούς.

Υπάρχει βεβαίως η πληροφορία ότι παρόλο που και στον σημερινό αγώνα δεν επιτρέπεται να έρθουν οπαδοί της Μαρσέιγ, πως κάποιοι έχουν εκδηλώσει σχετική πρόθεση όπως και οπαδοί της Λιβόρνο που είναι επίσης αδελφοποιημένοι με την ΑΕΚ.

Στις Αρχές επικρατεί έντονος φόβος για αντίποινα και έχουν δοθεί εντολές να μην επιτραπεί σε κανέναν να περάσει και να φτάσει στην Αθήνα.

Ενώ θα παρακολουθούνται διακριτικά σύνδεσμοι και σημεία ειδικού ενδιαφέροντος για την Αστυνομία, ώστε να αποφευχθούν νέες τυχόν συναντήσεις και συμπλοκές οπαδών.

Αντίστοιχα τα μέτρα γύρω από το γήπεδο είναι δρακόντεια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!