Δίκη Πισπιρίγκου: Ολοκληρώθηκε η απολογία της

Την Πέμπτη η εισαγγελική πρόταση.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/01/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mετά από εννιά συνεδρίες, oλοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/1) η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

"Δεν με ενδιαφέρει να αθωωθώ. Με ενδιαφέρει να βγει η αλήθεια για το παιδί. Η αιτία θανάτου του. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι η Τζωρτζίνα θα φύγει όταν δικαιωθεί", ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της απολογίας της κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων από την σύνεδρο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

"Ήταν πολλές οι ημέρες της απολογίας. Αρχικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για κάποιες στιγμές έντασης, είναι δύσκολη η θέση που βρίσκομαι. Έρχομαι να εξηγήσω και να θυμηθώ περιστατικά πολύ δύσκολα, που με θα με στοιχειώνουν σε όλη μου τη ζωή", είπε στον επίλογο της απολογίας της.

Επίσης απευθυνόμενη στους δικαστές είπε χαρακτηριστικά: "Αναγνώστηκαν μηνύματα για τη συμπεριφορά μου. Μπορεί να έχω άσχημο χαρακτήρα, κάποιοι να με θεωρούν αχώνευτη. Είμαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Έχω κατηγορηθεί για ένα αδίκημα που είναι το χειρότερο για μια μάνα. Απευθύνομαι στη Δικαιοσύνη κι ελπίζω να δικαιωθεί το παιδί μου. Θέλω να μάθω την αλήθεια. Δεν την ξέρω. Ζητούσα απεγνωσμένα το αίμα του παιδιού μου. Ελάτε στη θέση μου. Αν ήταν το δικό σας παιδί θα το ζητούσατε; Θέλω να μάθω τι έχει γίνει με το παιδί μου, θέλω να με βοηθήσετε να μάθω τι έχει γίνει με την κόρη μου".

Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι δεν γνωρίζει το λόγο που οι γιατροί λένε ψέματα, ούτε και την αιτία θανάτου του παιδιού καθώς δεν έχει ιατρικές γνώσεις.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!