Διαζύγιο για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και την καλλονή σύζυγό του

«Αθόρυβα» μετά από 30 χρόνια γάμου και δύο παιδιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΟΝ time" ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός και η σύζυγός του διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και βάζουν πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους, τον Φίλιππο και τον Ιάσονα, 29 και 26 ετών αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας ο χωρισμός τους ήταν εντελώς αθόρυβος, καθώς κανείς από το περιβάλλον τους δεν το γνώριζε.

Να σημειωθεί πως στη συγκέντρωση γυναικών που είχε κάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Ηλεία στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα για τις εκλογές του Μαΐου, το "παρών" είχε δώσει και η σύζυγός του Βίβιαν Σπανούδη.
on-time-protoselido.jpg.webp
Ο πρώτος είχε δηλώσει στα "Παραπολιτικά" και στη Σάσα Σταμάτη, τον Σεπτέμβριο του 2021.

"Δεν υπάρχουν μυστικά. Αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν ήμουν ακόμη διπλωμάτης και η είσοδός μου στην πολιτική έγινε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του 1993, στη δεξίωση του γάμου μας, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μαζί με τις ευχές του, μου ανακοίνωσε ότι από την επομένη θα ήμουν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Έτσι ναυάγησε και το ταξίδι του μέλιτος, που τελικά έγινε δέκα χρόνια μετά. Δεν σας κρύβω ότι σε όλη αυτή την ωραία και δυναμική περιπέτεια της πολιτικής, και με δεδομένες τις δυσκολίες και την πίεση, που αυτή σε μεγάλο βαθμό ασκείται και στην οικογένεια, οφείλω πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό μου"
avramopoulos_vivian_spanoudi.jpg
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επίσης είχε αναφερθεί στο παρελθόν για τους δύο γιους του και τη σχέση που έχει μαζί τους:

"Η σχέση μας είναι ιδανική. Έχουν μεγαλώσει πια. 27 χρόνων ο Φίλιππος και 24 χρόνων ο Ιάσονας. Ο Ιάσονας ετοιμάζεται για τα μεταπτυχιακά του και ο Φίλιππος ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεγάλη επιτυχία και ξεκίνησε ήδη τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Εκείνο όμως που τους ξεχωρίζει είναι οι εξαίρετοι χαρακτήρες τους. Σε αυτό καθοριστική η συμβολή και των δυο μας, ιδιαίτερα της Βίβιαν".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!