«Cooking in Greek» από τον σεφ Θοδωρή Σιδερά

Μια πρωτότυπη ιδέα με δύο σημαντικούς σκοπούς: Να αναδειχτεί η και να στηριχτεί η Ελλάδα στο Εξωτερικό, ειδικά στο Βέλγιο και στην Ευρώπη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Θοδωρής Σιδεράς ζει και εργάζεται ως σεφ στις Βρυξέλλες, έχοντας μεγαλώσει στη Νέα Σμύρνη. Είναι ο δημιουργός του «Cooking in Greek», ενός club που έχει ως σκοπό την ανάληψη προετοιμασίας γευμάτων, καθώς και της συνθέσεως μενού για εκδηλώσεις δημόσιες ή ιδιωτικές.

Ο κύριος Σιδεράς και η ομάδα του αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας το μαγειρικό σκέλος των εκδηλώσεων αυτών, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του εκάστοτε διοργανωτή. Η στήριξη και ανάδειξη της χώρας μας πραγματοποιείται μέσω της χρησιμοποίησης Ελληνικών και μόνο προϊόντων για την σύνθεση και παρασκευή των γευμάτων αυτών.

Συνεργάζονται με Έλληνες παραγωγούς και εμπόρους, τους οποίους χρησιμοποιούν και ως χορηγούς για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Η ανάδειξη της κουλτούρας και της γεύσης της Ελλάδας, αλλά και η στήριξή της δε σταματά εδώ. Με κάθε εκδήλωση που πραγματοποιούν για κάποιον διοργανωτή, σε συνεννόηση με ιδρύματα στην Ελλάδα, έχουν δεσμευτεί στη δωρεά ενός ποσού από το συνολικό που θα προκύψει από την κάθε εκδήλωση, για τη σίτιση απόρων οικογενειών και Ελλήνων με ανάγκες.

Μπορείτε να γίνετε μέλη στη σελίδα τους στο Facebook και να στηρίξετε την προσπάθεια και να μάθετε περισσότερα.

Πηγή: http://www.neasmyrnilive.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!