Blue Horizon: Η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 36χρονου

Τα ευρήματα αναμένεται να σταλούν στις δικαστικές Αρχές
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε πνιγμό αποδίδεται η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που σκοτώθηκε όταν μέλη του πληρώματους του Blue Horizon της Attica Group που επρόκειτο να ταξιδέψει χθες βράδυ από τον Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης, τον πέταξαν από τον καταπέλτη, αφού πρώτα τον είχαν χτυπήσει.

Ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί εάν τα χτυπήματα αυτά προήλθαν από την εγκληματική απώθηση την οποία δέχθηκε ο από τους υπαλλήλους του Blue Horizon η κατά τη διάρκεια της πτώσης του από το πλοίο.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα αναμένεται να σταλούν στις δικαστικές Αρχές ενώ οι εξετάσεις στη σωρό του άτυχου άνδρα συνεχίζονται.

Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ αναφορικά με τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει το πλήρωμα

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μετά το θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 36χρονος είχε ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ανέφερε πως ο άνδρας είχε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο και για άγνωστο λόγο είχε κατέβει. Ωστόσο, προσπάθησε να ξαναμπεί λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει για Κρήτη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!