Μπέος για Ιωαννίδη: «Πρέπει να υπάρξει κι ο ευαισθητούλης»

(VIDEO) «Είναι τραγικό νούμερο με κιθάρα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/09/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Μέσα από έναν συγκλονιστικό λόγο ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας του στην Τεχνόπολη αναφέρθηκε στις καταστροφές της πολύπαθης Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel, ενώ άφησε αιχμές για τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. 

«Έρχομαι από τη λάσπη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρισμό «ανεκδιήγητος» για τον δήμαρχο Βόλου κατηγορώντας τον ότι για να τον γράψουν οι κάμερες ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε"».

Κάτι που ο Αχιλλέας Μπέος δεν άφησε να «πέσει κάτω» και με αρκετές δόσεις ειρωνείας σε δική του ανάρτηση στο Facebook χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, αναρωτόμενος αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν και «δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη».

«Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσο βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και μια συναυλία για να τον εκφράσει (κα να βγάλει το απωθημένο του βρίζοντας με). Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…»
, αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο Πρωινό ανέφερε: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;»

Ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε παρακάτω: «Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων»



«Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους», συνέχισε.


Μία κόντρα που αναβιώνει...

Αλκίνοος Ιωαννίδης -κάτοικος Πηλίου τα τελευταία χρόνια- και Αχιλλέας Μπέος δεν είναι η πρώτη φορά που «κοντράρονται», αρκεί να θυμηθεί κανείς τη διαμάχη τους πίσω στο 2020, για το πόσιμο νερό στους Σταγιάτες. 

Τότε ντόπιοι ζητούσαν με ψήφισμα να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και αυτόν τον αγώνα τους είχε στηρίξει Αλκίνοος Ιωαννίδης, που μάλιστα έχει γράψει και τραγούδι για το «νερό των Σταγιατών».

Η στήριξή του αυτή στους κατοίκους είχε προκαλέσει την «έκρηξη» του δημάρχου Βόλου που είχε επιτεθεί με ύβρεις και απρεπείς εκφράσεις κατά του τραγουδιστή, μπροστά στις κάμερες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ακούστε το τραγούδι «To νερό των Σταγιατών»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!