Αρκάς - Το σκίτσο για τη ρεπόρτερ που καλύπτει τη δίκη Φύσσα

Με αφορμή τα σχόλια της και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δεν σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα τις δύο τελευταίες ημέρες αλλά «επανήλθε». Ο Αρκάς παρουσίασε σκίτσο που περισσότεροι το αποδίδουν ως κριτική στα λεγόμενα της Ιωάννας Μάνδρου.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε για τη Μάγδα Φύσσα τοποθετώντας την στην κοινωνία του Περάματος με έναν τρόπο που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε από πολλούς «διαχωριστικά ταξικός» και προσβλητικός, μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης.

Η συνεργάτης του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, αναφερόμενη στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, είπε τα εξής: «Δεν είναι μία γυναίκα διανοούμενη που στέκεται μπροστά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει έναν άνδρα ναυτεργάτη, που δούλευε όποτε είχε δουλειά, μια στη χάση και μια στη φέξη. Δηλαδή σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές, δηλαδή οι άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Είδατε και πόσο κόσμια είναι και πόσο περιποιημένη είναι. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Ακολουθεί το σκίτσο του Αρκά όπου μια πλούσια κυρία μονολογεί:

«Μια σαμπάνια Cristal και λίγο χαβιάρι, μία βόλτα με το learjet σου μέχρι το Μιλάνο για ψώνια, μια βουτιά στην Καραϊβική απ’ τη θαλαμηγό σου… Τα απλά πράγματα ομορφαίνουν τη ζωή»
121218096 2071765422959609 2400548008949948681 o 710x858

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!