Αντιδράσεις και έρευνα για το περιστατικό με τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Επιθεώρηση Εργασίας και Λιμενικό στην επιχείρηση εστίασης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/07/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έρευνα από την Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρησης Εργασίας αλλά και το Λιμενικό Σώμα στην επιχείρηση στη Ρόδο, στην οποία εργάζεται ο σερβιτόρος που φάνηκε σχεδόν να κολυμπά για να μπορέσει να παραδώσει παραγγελία σε πελάτες.

Το βίντεο με τον εργαζόμενο, που έχει μπει μέσα στη θάλασσα και το νερό να φτάνει σχεδόν στο στήθος του, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media.

Τα πλάνα, παράλληλα, αποτέλεσαν αφορμή για να ανοίξει νέος κύκλος συζήτησης σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στον τουρισμό και την εστίαση.

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενημέρωσε πως θα γίνουν έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στην επιχείρηση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει ήδη προχωρήσει σε επικοινωνία με το ΣΕΠΕ.

Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενημέρωσε πως θα κάνει ελέγχους και το Λιμενικό Σώμα.

«Για το περιστατικό της Ρόδου δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για τη νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα» ενημέρωσε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!