Άνοιξε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σκλαβενίτη

Σημαντική εξέλιξη στην αγορά supermarket
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ξεκίνησε σήμερα η δοκιμαστική λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας Σκλαβενίτης, ενώ η λειτπυργία του θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2021

Η αλυσίδα διέθετε από τις αρχές του έτους ηλεκτρονικές παραγγελίες με το caremarket.gr που εξαγόρασε και τις εξυπηρετούσε και μέσω της συνεργασίας της με την πλατφόρμα e-food.

Ήδη στον site του Caremarket αναφέρεται πως αυτό το e-shop «δίνει τη θέση του στο eMarket Σκλαβενίτης» και ενημερώνει όσους πελάτες του είναι ήδη εγγεγγραμμένοι ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό.

To νέο site της Σκλαβενίτης έχει προς το παρόν 25 κατηγορίες προιόντων εκτός από διαρκή καταναλωτικά αγαθά (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.), τα οποία θα ενταχθούν στις συλλογές του e-shop το προσεχές διάστημα.

Οι τιμές των προϊόντων είναι ίδιες με τα φυσικά καταστήματα και εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ενώ σύντομα θα καλύπτει και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Σε ό,τι αφορά τις παραδόσεις, αυτές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00, για αγορές από 30 ευρώ και άνω, η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές κάτω των 30 ευρώ υπάρχει χρέωση 2 - 6 ευρώ, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης.

Σε ότι αφορά τη συνεργασία με το efood για την παραγγελία online προϊόντων από την Σκλαβενίτης, συνεχίζεται κανονικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα και Βόλο, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!