Ανοίγουν οι παραλίες το Σαββατοκύριακο

Ελεύθερες και οι μετακίνησεις στα νησιά από 25 Μαΐου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/05/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες και όπως όλα δείχνουν στις 25 Μαΐου θα ξεκινήσουν και οι μετακινήσεις στα νησιά. 

Η κυβέρνηση έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων να τους δώσει έως σήμερα το μεσημέρι ένα πλήρες σχέδιο για το πώς θα μπορέσουν να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες ενόψει του καύσωνα που έρχεται το Σαββατοκύριακο και οι πολίτες αναμένεται να μεταβούν στις παραλίες.

«Πρόθεσή μας είναι η μετακίνηση στα νησιά να επιτραπεί από τις 25 Μαΐου και μετά και εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά», δήλωσε χθες ο κ. Χαρδαλιάς.

Το σκεπτικό της κυβέρνησης για το άνοιγμα των οργανωμένων πλαζ είναι ότι θα πρέπει οι πολίτες να μην συνωστίζονται στις ελεύθερες παραλίες αλλά να επσκεφτούν και τις οργανωμένες παραλίες, όπως παρατηρήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Εχει ήδη ανακοινωθεί η ελεύθερη μετακίνηση σε διαφορετικούς νομούς απο τις 18 Μαΐου, ενώ στις 25 Μαΐου θα ακολουθήσει το άνογμα όλων των νησιών. Οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα είτε κοντά στην Αθήνα στα νησιά του Αργοσαρωνικού (Υδρα, Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα, Αγκίστρι, Σαλαμίνα), είτε και σε όλη την επικράτεια στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!