Ανδρουλάκης: «Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη βραδιά για το ΠΑΣΟΚ»

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την άφιξή του στα γραφεία του κόμματος. 

«Σήμερα είναι μία μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ, είναι μία μεγάλη νίκη για τη Δημοκρατία. Ευχαριστώ κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα που έγραψαν αυτή την πολύ μεγάλη νίκη σήμερα»», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης. 

Στη δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, τόνισε ότι σήμερα πιάνει το νήμα της ιστορίας ξανά και κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν τό κόμμα ώστε να ανέβει ακόμη ψηλότερα και να μη διαψευστεί η απαίτηση για ισχυρή αντιπολίτευση.
«Ανατέλλει ξανά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μεγάλη νίκη όλων σας εναντίον εκείνων που το θέλανε μικρό. Να γίνουμε ξανά ο παραγματικός και γνήσιος αντιπαλος της ΝΔ», είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Τόνισε ότι επανέρχεται ως πρωταγωνιστής και πρόσθεσε πως ο λόγος που η ΝΔ δεν πλήρωσε την κακή πολιτική της είναι ότι είχε απέναντί της τον χρυσό χορηγό της, τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι «σήμερα έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα. Έχουμε χρέος να γυρίσει η πατρίδα σελίδα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτός μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, ο οποίο επικρατεί από από νωρίς το απόγευμα της Κυριακή στη Χαριλάου Τρικουπη, καθώς τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα μιλούσαν για σημαντική άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις εκλογές του 2019.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!