Ακυρώνεται το πρόστιμο για το λουλούδι στο Πολυτεχνείο

Μετά την κατακραυγή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η γυναίκα που της επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο δεν θα πληρώσει τελικά το πρόστιμο. Η γυναίκα είχε στείλει μήνυμα 6 στο 13033 και καθώς περνούσε χθες  το πρωί έξω από το Πολυτεχνείο, σταμάτησε να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη. Οι αστυνομικοί που ήταν εκεί αποφάσισαν να της κόψουν πρόστιμο 300 ευρώ.

Το πρόστιμο προκάλεσε αντιδράσεις οι οποίες έκαναν τον αρχηγό της Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, να δώσει εντολή να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος. Όπως είπε, με προσωπική παρέμβαση του αρχηγού της αστυνομίας, η γυναίκα δεν θα πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ. Θα γίνει μια ένσταση και το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί.

Για το πρόστιμο μίλησε η ίδια στην εκπομπή του OPEN TV, «Ωρα Ελλάδος». 

Όπως είπε: «Μου είπαν ότι έβαλα λάθος κωδικό. Τι έπρεπε να βάλω; Πάω κηδεία; Ήθελαν να γράψουν για παραδειγματισμό. Τους είπα: "εσείς δεν τηρείτε τα μέτρα». Με τη σειρά του στην εκπομπή μίλησε και ο συνάδελφος της Μαρίας Κιούση, αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Λυβέρης, σημειώνοντας: «Η κυρία Κιούση δεν παρανόμησε. Της οφείλουν μία συγγνώμη. Τα μέτρα για το Πολυτεχνείο χθες ηταν πρωτοφανή».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!