50 φωτογραφίες από την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή

Καλλιτεχνικός κόσμος και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή είπαν συγγενείς και φίλοι του αγαπημένου τραγουδιστή, o οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Με τη συγκίνηση αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους έφτασαν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κερατέας τα παιδιά και η δεύτερη σύζυγός του καλλιτέχνη.

«Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει», δήλωσε ο γιος του, Βασίλης Βογιατζής.

Στην κηδεία του Γιάννη Βογιατζή έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, ο εξάδελφός του, Γιάννης Βογιατζής μαζί με τον γιο του, η Λουκίλλα Καρέρ - Πλέσσα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Μίμης Δομάζος, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, η Πέγκυ Ρίζου, ο Κώστας Μαυρόπουλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος και η Κωνσταντίνα.

«7 μήνες μοιραζόμασταν το ίδιο καμαρίνι στο Playboy. Εγώ αυτό που έζησα με τον Γιάννη δεν το έχω δει σε άλλον τραγουδιστή. Τόσο ευχάριστος άνθρωπος, τόσο έξω καρδιά. Δεν ήξερα να δένω τη γραβάτα μου, μου την έδενε εκείνος κι ακόμα δεν έμαθα να τη δένω. Μιλούσαμε τακτικά. Πριν 15-20 μέρες μιλήσαμε. Είπα "πότε να έρθω να σε δω Γιάννη μου" και μου λέει "σύντομα, να περάσουν οι εκλογές κι αυτά" και λέει εντάξει "σας περιμένω". Αυτό μου είπε», δήλωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Άλλος ένας στενός συνεργάτης του συζύγου μου, Μίμη Πλέσσα σωπαίνει. Την τελευταία 5ετία έχουν χαθεί σημαντικοί καλλιτέχνες», δήλωσε η Λουκίλα Καρρέρ.



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!