20 φωτογραφίες από την κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο κοιμητήριο Παιανίας. Η πρώην σύζυγός του, Στέλλα Τσιάτσιου και τα τρία παιδιά του, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο κοιμητήριο και δέχονται τα συλληπητήρια συγγενών και φίλων.

Ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν», λόγω σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στις 9 Οκτωβρίου.

Με έκδηλη τη συγκίνησή της η τελευταία σύντροφός του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου, δήλωσε: «Ναι είναι μεγάλη απώλεια. Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω». Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε για τον θάνατο του συντρόφου της είπε: «Και θα κάνω [αναρτήσεις] μέχρι να απαλύνει ο καιρός αυτόν τον πόνο, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε μια υπομονή εμείς που μένουμε πίσω. Δεν είχε τίποτα» ανέφερε σχετικά με την υγεία του και είπε στο τέλος: «Όχι, τίποτα, όλα καλά ήταν».

Η πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Στέλλα Τσιάτσιου και τα τρία παιδιά του δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Όλοι μαζί βρίσκονται από νωρίς στο κοιμητήριο Παιανίας και υποδέχονται τον κόσμο που έρχεται να πει τελευταίο αντίο.

Στην τελετή παρευρέθηκαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, μεταξύ των οποίων, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Κώστας Κόκλας. 
Ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Να είναι εκεί που η ψυχή του θα είναι σε ευφορία». Σχετικά με την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί του δήλωσε: «Πριν κανά-δύο μήνες, τι σημασία έχουν αυτά τώρα;».



Φωτογραφίες: NDP/Παναγιώτης Κουφαλέξης


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!