10 λόγοι που ο σύντροφός σας θα έπρεπε να είναι μουσικός

«Φτιάχτα» με μουσικό και δε θα χάσεις!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πως είναι να βγαίνεις με ένα μουσικό. Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών δεν ξέρουν και λογικά δε θα μάθουν ποτέ. Όταν όμως μια γυναίκα είχε την τύχη, όχι απλά να βγαίνει με μουσικό, αλλά να τον παντρευτεί κιόλας, οι ελπίδες πολλών γυναικών αναπτερώνονται. Έπειτα από αυτό το «τυχερό» της, αποφάσισε να απαριθμήσει 10 χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν οι μουσικοί, που πολύ δύσκολα θα συναντηθούν αθροιστικά σε κάποιον άλλο άντρα.

1. Γράφουν τραγούδια για σένα

Δεν είναι απαραίτητο να είναι ανισόρροποι συναισθηματικά για να γράψουν ένα τραγούδι. Μπορεί να είναι χαρούμενοι, κουρασμένοι ή να είναι ερωτευμένοι. Οι στίχοι που μπορούν να γράψουν είναι τόσο δυνατοί, που αν το τραγούδι είναι γραμμένο για σένα, μπορεί να σε κάνει να πετάς στον έβδομο ουρανό. Ακούγεται υπερβολικό; Δεν είναι καθόλου όμως. Οι ποπ μουσικοί γράφουν πολύ ρομαντικούς στίχους, ενώ εκείνοι με πιο ροκ χαρακτήρα γράφουν πιο σκοτεινούς και δυσνόητους, που όμως η κάθε λέξη έχει βαθύ νόημα. Ασχέτως με το πόσο απλοί ή περίπλοκοι είναι οι στίχοι, το τραγούδι γράφτηκε για εσάς και σας παρουσιάζετε από το μουσικό/δημιουργό ή ακόμα και τη μπάντα του!

2. Σου παρέχουν ατελείωτες λίστες με τραγούδια

Το να δημιουργούν μουσική που σας αφιερώνουν, δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν για εσάς. Είναι ένα ζωντανό τζουκ μποξ. Ζητήστε τους να σας τραγουδήσουν οποιοδήποτε τραγούδι αγαπάτε και δε θα διστάσουν λεπτό! Ένα πράγμα είναι σίγουρο, τους αρέσει να επιδεικνύουν τα μουσικά ταλέντα τους. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, μας αρέσει να τους βλέπουμε να το κάνουν! Και το καλύτερο σε αυτό είναι, πως ακόμα κι αν μαγειρεύετε, αν ετοιμάζεστε για μια μεγάλη έξοδο ή κάνετε διάλειμμα από τη δουλειά, θα εναρμονίσουν το μουσικό τους όργανο και νότες μαγικές θα γεμίσουν το χώρο.

3. Σε προμηθεύουν με δωρεάν εισιτήρια

Η μουσική δε σταματά στο σπίτι. Οπουδήποτε παίζουν, ή δεν παίζουν, έχετε το προνόμιο να έχετε πρόσβαση στα παρασκήνια, και να μπορείτε να γνωρίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες από κοντά. Δε χρειάζεστε κανένα πάσο για να βρεθείτε εκεί, το πάσο σας είναι ο σύντροφος/μουσικός σας. Και το καλύτερο είναι πως μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες μαζί τους και να πάρετε το αυτόγραφό τους, μιας και δε χρειάζεται καν να συστηθείτε, αφού σας γνωρίζουν!

4. Είναι συντονισμένοι

Όταν βρίσκονται με τη μπάντα τους, πρέπει να είναι συντονισμένοι μεταξύ τους ούτως ώστε το μουσικό αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Εξαιτίας αυτού του συντονισμού, φαίνεται όταν δεν «τζαμάρουν», συσχετίζονται και ταυτίζονται ιδανικά με τους συντρόφους τους. Αυτό κι αν είναι ταλέντο.

5. Είναι φοβερά ταλαντούχοι

Αφού μπορούν να συντονίζονται τόσο τέλεια, σκεφτήκατε ποτέ τα άλλα ταλέντα που μπορεί να κατέχουν; Είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πώς να αγγίζουν την ψυχή σου μέσα από τη μουσική. Αυτοί είναι εκείνοι που παίζουν μουσικά όργανα της επιλογής τους- κιθάρα, μπάσο, μπορεί και τα δύο, πλήκτρα, τύμπανα, ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα και η λίστα συνεχίζει. Και το καλύτερο κομμάτι; Είναι τόσο ταλαντούχοι, που μπορούν να συνθέσουν τα δικά τους τραγούδια. Εκτός από τη μουσική, πολλοί αρέσκονται στο να ζωγραφίζουν, να μαγειρεύουν, να ασχολούνται με την υποκριτική, ακόμα και να δουλεύουν ως μοντέλα. Και ειλικρινά, οι σύντροφοι τους είναι τόσο τυχεροί που τους έχουν στη ζωή τους.

6. Έχουν καρδιά μικρού παιδιού

Το ότι μπορούν και συνθέτουν μουσική με βαθύτερα νοήματα, δε σημαίνει πως έχουν ωριμάσει απαραίτητα. Αυτές οι ιδιοφυίες, ακονίζουν το μυαλό τους μέσα από τα αγαπημένα τους μουσικά όργανα, τα βιντεοπαιχνίδια και με το να συμμετέχουν σε διάφορα σπορ. Πιστεύουν πως το να παίζεις μουσική είναι ένας μοναδικός τρόπος να ξεδιπλώσεις και να εκπαιδεύσεις το μυαλό. Τους αρέσει να πειράζει ο ένας τον άλλον και να αστειεύονται μεταξύ τους. Και ναι, πολλοί από αυτούς, αρέσκονται στο να βλέπουν κωμικές σειρές στην τηλεόραση, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό.

7. Δε θα τους βαρεθείτε ποτέ

Όταν ο αγαπημένος σας μουσικός είναι στη ζωή σας, ένα είναι σίγουρο: δε θα βαρεθείτε ποτέ! Όχι μόνο επειδή, έχουν την καρδιά ενός μικρού παιδιού, όπως αναφέραμε παραπάνω, αλλά λόγω της γοητευτικής τους φύσης, της ψυχαγωγικής τους διάθεσης, αλλά και της «σπίθας» για τη μουσική. Όταν είστε σε κάποιο πάρτυ, σε κάποια σύναξη είναι σίγουρο πως θα γίνουν η ψυχή της παρέας και το επίκεντρο της προσοχής. Και το μοναδικό σε αυτή την περίπτωση είναι το πόσο περήφανοι θα είστε!

8. Έχουν εξωπραγματική ικανότητα συγκέντρωσης

Μπορούν να αφοσιωθούν σε ένα σημείο ενός τραγουδιού, μέχρι αυτό να είναι ΤΕΛΕΙΟ. Επειδή είναι συνηθισμένοι σε αυτό το είδος συγκέντρωσης, τους έχει γίνει δεύτερη φύση. Αυτή η ικανότητα επηρεάζει και την προσωπική τους ζωή, κάνοντας τους ικανούς να αφοσιωθούν στο σύντροφό τους με την ίδια ακριβώς ένταση.

9. Η μεγάλη συγκέντρωση, ακολουθείται από μεγάλη υπομονή

Αυτά τα δύο ταλέντα είναι συνυφασμένα το ένα με το άλλο. Επειδή έχουν υπομονή που προαπαιτείται για να συγκεντρωθούν σε ένα πράγμα, μπορούν να ακούσουν με τις ώρες τα παράπονα, τις ανησυχίες ακόμα και τις χαζομάρες της καθημερινότητας, με μεγάλη προσοχή και ζήλο. Συνήθως, δεν παραπονιούνται ιδιαίτερα. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτο, πως είναι τόσο χαλαροί και σου αφήνουν χώρο για τις προσωπικές σου υποθέσεις χωρίς να αναμειγνύονται, εκτός κι αν ζητήσεις τη βοήθειά τους, και δεύτερο, η πιθανότητα του να «χάνουν τη μπάλα» και να προσποιούνται πως προσέχουν. Μην πάρετε τη δεύτερη εκδοχή ως κάτι αρνητικό. Αν θέλετε να βγάλετε την οργή που έχετε για κάποιον, ποιος είναι καλύτερος ακροατής από το σύντροφό σας;

10. Είναι τελειομανείς

Θα σιγουρευτούν πως η μουσική τους είναι τέλεια, και πως η σχέση με το σύντροφο τους είναι τέλεια επίσης. Είναι τα μικρά πράγματα εκείνα που θα τους κεντρίσουν την προσοχή και θα τους κάνουν ανεκτίμητους. Αυτό είναι που τους κάνει τέλειους στα μάτια τους, και τέλεια ατελείς στα δικά μας.

Το να επιλέξεις για σύντροφο σου έναν μουσικό είναι μια μαγική εμπειρία που δεν πρέπει κανείς να χάσει! Μπορεί να είναι ήδη φτασμένος, ή μπορεί να πολεμάει καθημερινά για να βγει στο προσκήνιο. Ανεξαρτήτως από την κατάσταση αυτή, χρειάζονται παρότρυνση και αγάπη για να παράγουν τη μουσική όπως ακριβώς την έχουν στο μυαλό τους. Εναρμονιστείτε με το σύντροφό σας και κάντε τη ζωή σας πιο ρυθμική!

Πηγή: lifehack

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!