«Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου» στον Ρυθμό Stage (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι μια στιχουργός «υπεύθυνη» για πολλές στιγμές αγάπης, πόνου, γέλιου και κλάματος.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 


Μέσω των τραγουδιών της καταφέρνει να προκαλεί έξαρση συναισθημάτων και αισθήσεων, κάτι, δηλαδή, εντελώς φυσιολογικό. Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στον «Ρυθμό Stage» έγινε ένα πρόγραμμα επιμελημένο από εκείνη, κατά τη διάρκεια του οποίου ακούστηκαν δικά της τραγούδια, αλλά και διαφόρων άλλων δημιουργών.

Η Ερωφίλη, η Αργυρώ Καπαρού, η Σοφία Παπάζογλου και ο Απόστολος
Ρίζος
ήταν οι τέσσερις ερμηνευτές που ταξίδεψαν τον κόσμο σε τραγούδια ξεχωριστού μουσικού ύφους. Η αρχή έγινε με το «Πρακτορείο» του Ξαρχάκου και με «Τα παιδιά της καταιγίδας» του Χατζιδάκι. Λίγο αργότερα η Ερωφίλη με τραγούδια όπως το «Με το ίδιο μακό» και «Να μ’ αγαπάς», η Καπαρού με το «Αν δε σε βρουν χαράματα» και «Σάμπα από σπίτι», ο Ρίζος με το «Πριν το τέλος» και «Το παιδικό τραγούδι» (μαζί με τον ράπερ Λάγνη) και η Παπάζογλου με τον «Τηλεφωνητή» και «Θεός αν είναι» ζέσταναν το κοινό που δε σταμάτησε να
τραγουδάει αυτά (και τα υπόλοιπα) αγαπημένα κομμάτια.

Πάρα πολύ καλή στιγμή ήταν όταν «Η Ρόζα η ναζιάρα» ακούστηκε διασκευασμένη από την Ερωφίλη. Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η «κεφαλή» αυτής της παράστασης, η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία έφτιαξε ένα πρόγραμμα βασισμένο σε τραγούδια ιδιαιτέρως αγαπητά σε όλους, δημιουργώντας ένα άκρως ταξιδιάρικο κλίμα που ικανοποίησε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. Η γεμάτη από κεραυνούς και αστραπές νύχτα της Παρασκευής φωτίστηκε όχι μόνο από αυτά τα φυσικά φαινόμενα, αλλά και από τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι τέσσερις καλλιτέχνες στον Ρυθμό.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Παναγοπούλου


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!