«Τα παιδία παίζει…» στο Στάβλο (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Μια μαγική βραδιά βίωσαν οι φίλοι του μπουζουκιού τη Δευτέρα το βράδυ. Ο Αντρέας Καραντίνης, ο Δημήτρης Λιόλιος και ο Πέτρος Δράμαλης…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

ταξίδεψαν το κοινό μέσα από τις πενιές τους και τα ταξίμια τους, αποδεικνύοντας ότι στις συγκεκριμένες περιπτώσεις το μήλο όχι μόνο έπεσε κάτω από τη μηλιά, αλλά έβγαλε και βαθιές ρίζες. Τη βραδιά οργάνωσε ο μουσικός παραγωγός και διευθυντής της εταιρείας Δίκτυο, Πάρης Μήτσου.

Ο χώρος του Στάβλου ήτανε ασφυκτικά γεμάτος και το μεγαλύτερο μέρος του κοινού ήτανε μουσικοί και ιδιαίτερα μπουζουξήδες. Στα πρώτα τραπέζια έδωσαν το παρόν κορυφαία ονόματα του μπουζουκιού, όπως ο Παναγιώτης Στεργίου, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Δημήτρης Βύζας, ο Δημήτρης Κορδατζής, ο Γιώργος Δράμαλης, ο Νίκος Κατσίκης και πολλοί άλλοι.

Στο 3ωρο πρόγραμμα τραγούδησαν οι Θωμάς Στεργίου - γιός του δεξιοτέχνη Παναγιώτη Στεργίου, Γιώργος Δαμίγος και Δημήτρης Ρέππας, οι νέοι δεξιοτέχνες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και το κοινό τους κυριολεκτικά τους αποθέωσε. Κιθάρα έπαιξε και, επίσης, τραγούδησε ο Κώστας Τζιαγκούλας, ενώ δύο τραγούδια με τη συνοδεία του Πέτρου Δράμαλη τραγούδησε η Μαριάννα Παπαμακαρίου.

Οι βραδιές θα συνεχιστούν όλο το μήνα με αξιόλογες παραστάσεις από κορυφαίους μουσικούς και σημαντικές συμμετοχές τραγουδιστών.

Φωτογραφίες: Μαρία Σταύρακα






ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!