Τα κλαρίνα της Ηπείρου στη «Μεσογείων 136» (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Λίγο πριν εμφανιστούν στη σκηνή του Χαμάμ οι Πετρολούκας, Δάμος, Φιλιππίδης και Κωτσίνης μαζί με τους περίφημους Τζήμα και…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Παγώνα στις ερμηνείες, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της ΝΕΤ «Μεσογείων 136» με παρουσιαστές την Ανθή Σαλαγκούδη και το Γιάννη Δάρρα.

Ολόκληρο συγκρότημα της ΕΡΤ στην Κατεχάκη αντηχούσε από τους περίτεχνους ήχους των σπουδαίων αυτών δεξιοτεχνών που κυριολεκτικά μάγεψαν όσους παρευρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό. Στο ίδιο μήκος κύματος με τους σολίστες και οι τραγουδιστές Κώστας Τζήμας και Παγώνα Αθανασίου που κατέθεσαν συγκινητικές και αψεγάδιαστες ερμηνείες.

Εκεί είχα την χαρά να βρεθώ και να συνομιλήσω μαζί τους, συντροφιά με τον Πάνο Παπαϊωάννου που απαθανάτισε στο φακό του χαρακτηριστικές σκηνές.

Εξαιρετική η πρόταση του Γιώργου Χατζηγιάννη, ιδιοκτήτη του Χαμάμ, να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων με ήχους αρχέγονους και παντοτινούς και τραγούδια που μιλούν για όλες τις στιγμές της ζήσης, για την αγάπη, τα προβλήματα, τα όνειρα, τις ελπίδες, την καθημερινότητα.




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!