«Selfie» με Άγαμους Θύτες, Μακεδόνα & Παπαδόπουλο

(VIDEO & PHOTOS) Έναν χρόνο μετά το «Με το κεφάλι ψηλά», οι Άγαμοι Θύται επέστρεψαν στην Άνοδο, βγάζοντας… selfie!
«Selfie» με Άγαμους Θύτες, Μακεδόνα & Παπαδόπουλο Φωτογραφία: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας, μουσικής σατιρικής τους παράστασης, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου. Στη σκηνή ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ρούλα Μανισάνου, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής, αλλά και οι Σπύρος Παπαδόπουλος, & Κώστας Μακεδόνας, παρουσιάζουν ένα μουσικοχορευτικοθεατρικό θέαμα, με τραγούδια και ξεκαρδιστικά νούμερα.

Τα εμπνευσμένα κείμενα, που προκαλούν αβίαστο γέλιο, υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, συμπράττοντας με το Χρήστο Τολιάδη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ο οποίος επίσης σκηνοθετεί. Το ευφυές χιούμορ, σκιαγραφεί τη σημερινή πραγματικότητα, χωρίς περιττές βωμολοχίες, δημιουργώντας προβληματισμό και παράλληλα ψυχαγωγώντας.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ήδη από το πρώτο νούμερο μας εξηγεί επακριβώς τον τίτλο της παράστασης, ο Κώστας Μακεδόνας συμμετέχει έχοντας ρόλο όχι μόνο τραγουδιστικό, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης έχοντας ρόλο όχι μόνο θεατρικό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος γοητεύει μ’ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ο Δημήτρης Σταρόβας δείχνει, μεταξύ άλλων, πόσο καλός κιθαρίστας είναι και όλοι ανεξαιρέτως οι συντελεστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, εναλλάσσοντας τα τραγούδια με νούμερα, πάντα με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας.

Είναι μάλλον δύσκολο να περιγράψει κανείς όλη την παράσταση, καθώς μπροστά στα μάτια μας συμβαίνουν πολλά και διάφορα, το σίγουρο, όμως, είναι πως αν πάτε, σίγουρα θα ευχαριστηθείτε την προσπάθειά τους να «αποσύρουν την εθνική μελαγχολία». Ως τότε, μια μικρή γεύση μέσα από ένα βίντεο και μερικές φωτογραφίες.

Info:


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και  31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου)

Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)
Μπουκάλι από 120 ευρώ (4 άτομα)

Ώρα προσέλευσης: 22.00
Έναρξη προγράμματος: 23.00

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 34 68 100 & 6978 0000 87

Anodos Live Stage
Πειραιώς 183

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!