Πρωτοχρονιά με τον Παντελή & τους φίλους του

(VIDEO & PHOTOS) «Η πρώτη μέρα της χρονιάς χρειάζεται αυθεντική τέχνη… Μεγάλη μας τύχη, σαν χώρα, να έχουμε καλλιτέχνες σαν τον Παντελή».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αυτά δήλωσε ο Γιάννης Κότσιρας που επέλεξε να περάσει και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό. Όσοι παραβρέθηκαν στο Ρυθμό, θα συμφωνήσουν πως ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, με τον πρωταγωνιστή της ιδιαίτερα ευδιάθετο κι όπως πάντα, γλυκύτατο. Η θετική αύρα του Παντελή Θαλασσινού, που αναβλύζει μέσα από το χαμόγελό του κι αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στη γραφή και την ερμηνεία του, καθήλωσε για άλλη μια φορά το ακροατήριο, που γέμισε ασφυκτικά τη σκηνή του Ρυθμού. Καθόλου τυχαίο που οι παραστάσεις του ξαναπήραν παράταση και θα συνεχιστούν ως τις 17 του μήνα, - τουλάχιστον!
Καλεσμένη του Παντελή για το βράδυ αυτό, ήταν η Νάνα Μπινοπούλου, αλλά επίσης παραβρέθηκαν και τραγούδησαν, αποδεχόμενοι την πρόσκλησή του, η Ερωφίλη, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Φίλιππος Πλακιάς. Ο τραγουδοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρόσφατο χαμό του Νίκου Δημητράτου τραγουδώντας ένα τραγούδι από τον «Ήλιο Ηλιάτορα». Ιδιαίτερη στιγμή η για πρώτη φορά κοινή με το Γιάννη Κότσιρα ερμηνεία του «Ανάθεμά σε» που ο Παντελής Θαλασσινός έγραψε και συμπεριέλαβε στο δίσκο «Ένα κρυμμένο αχ» του 1998, ενώ ο Κότσιρας στο «Γιάννης Κότσιρας Live» του 2002. Ακούστηκαν τραγούδια από τους δύο τελευταίους δίσκους «Δέκα τραγούδια της ελπίδας» και «Ανοιχτή ακρόαση», αλλά βεβαίως και παλαιότερα, καθώς και άλλα αγαπημένα του, άλλων ερμηνευτών.

Έπαιξαν και χόρεψαν (!) οι: Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά - γκάιντες - τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο - keyboards), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο). Στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης κι ο Ευτύχης Γιαννακούρας.


Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!