Προσωπικότητες στην παρουσίαση της βιογραφίας του Γιώργου Μαργαρίτη

(VIDEO & PHOTOS) Πλήθος κόσμου, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, άνθρωποι του τραγουδιών και των τεχνών τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του βιβλίου που έγραψε ο Κώστας Μπαλαχούτης για τον πηγαίο ερμηνευτή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κατάμεστη η Παλαιά Βουλή σε μια μοναδική βραδιά που είχε σαν κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Μαργαρίτη και την βιογραφία του με τίτλο «Ο Λαϊκός Τραγουδιστής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μένανδρος.

Για το βιβλίο και τον ερμηνευτή μίλησαν ο συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο νομικός Βασίλης Καπερνάρος, η τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο ερευνητής Πάνος Σαββόπουλος, ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Μπαλαχούτης και φυσικά ο ίδιος ο Μαργαρίτης. Την εκδήλωση συντόνισε υποδειγματικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αθηνά Καμπάκογλου.

Όλοι τους στάθηκαν στην αυθεντικότητα του Μαργαρίτη και στο ότι είναι γεννημένος λαϊκός καλλιτέχνης, με γερή ρίζα, απ’ τους μονάκριβους στις μέρες μας.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού αλλά και ξεχωριστοί καλλιτέχνες όπως οι Χρήστος Νικολόπουλος, Τάκης Σούκας, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Κώστας Χατζής, Βασίλης Σαλέας, Δημήτρης Κοντολάζος, Γιάννης Λεμπέσης, Ζωή Παπαδοπούλου, Σαράντης Σαλέας, Σοφία Αρβανίτη, Μανώλης Καραντίνης, Γιώργος Παγιάτης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Ηλίας Μαροσούλης, Ηλίας Μπενέτος, Δημήτρης Φεργάδης, Δημήτρης Μαστρονικόλας, Κική Λουκά, Βασίλης Χαραλάμπους, Πάνος Μπούσαλης, Βασίλης Δαραμούσκας, Πορφύρης Κονάς, Χριστιάνα Γαλιάτσου κ.ά.

Μαζί τους η αδελφή του Άκη Πάνου, Μίνα Πάνου, και η σύζυγος του αλησμόνητου Μιχάλη Μενιδιάτη, Χρυσούλα Μενιδιάτη ενώ το παρών έδωσε και πρόεδρος του Ogdoo Music Group Νίκος Αναγνωστάκης.

Επίσης η οικογένεια του Μαργαρίτη, η σύζυγος, ο γιος και η κόρη του αλλά και Γενική Πρόξενος της Τουρκίας στην Αθήνα κα. Oya Yazar. 

Ακόμη οι δημοσιογράφοι και μελετητές του τραγουδιού, Πάνος Σόμπολος, Δήμος Βερύκιος, Γιώργος Τσάμπρας, Πέτρος Δραγουμάνος, Αλέξης Βάκης, Θανάσης Συλιβός κ.ά. Και μαζί τους οι πρωταθλητές Γιώργος Τρομάρας και Πέτρος Γαλακτόπουλος. 

Επίσης το παρών έδωσαν απ’ την πολιτική σκηνή ο Μάκης Βορίδης, ο Νίκος Σοφιανός, ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης κ.ά.

Εντυπωσιακό το κλείσιμο της βραδιάς με τον Μαργαρίτη να τραγουδά στιγμές της διαδρομής του, χωρίς μικρόφωνα και ηλεκτρισμό, μαζί με τον δεξιοτέχνη κιθαρίστα Αντώνη Γούναρη και τον μπουζουκίστα Άγγελο Παπαδημητρίου.

*Το βίντεο είναι του Χρήστου Κουτσαύτη - Οι φωτογραφίες του Γιάννη Καννελόπουλου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!