Παρουσίαση δίσκου «Κύρβα» του Νίκου Μαστοράκη (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(VIDEO) Ο Σωκράτης Μάλαμας μας καλωσόρισε με ένα σύντομο χαιρετισμό: «Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι, ευχαριστούμε που ήρθατε σήμερα και μας κάνετε την τιμή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/04/2013

καινούρια δουλειά του Νικόλα του Μαστοράκη. Αποφασίσαμε μετά από αυτή την «καταπληκτική πορεία» που είχανε οι δισκογραφικές μας εταιρείες να κάνουμε κάτι αυτόνομο. Καταφέραμε και κάναμε μια μικρή εταιρεία να βγάλουμε κάποιους παλιούς δίσκους και ταυτόχρονα δίσκους φίλων, τραγούδια τα οποία νομίζουμε ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ακουστούν!»

Η πρώτη παραγωγή της Αρτύς είναι γεγονός! Χτες βράδυ στο Gogo TastyBar στο Νέο Κόσμο έγινε η επίσημη παρουσίαση του δίσκου «Κύρβα» ένα cd «κεντραρισμένο» στην κρητική μουσική από τον συνθέτη Νίκο Μαστοράκη.

Ο Σωκράτης Μάλαμας ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή του άλμπουμ ερμηνεύει τα εφτά από τα δεκατρία τραγούδια. Από τρία τραγούδια ερμηνεύουν ο Ψαραντώνης και η Μαρίνα Δακανάλη. Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν οι: Νικόλας Ευαντινός, Δέσποινα Δραγασάκη, Μαρία Μουτσάκη, Στέργιος Πολύζος και Μανώλης Δουλούμης.
Πολλοί φίλοι, μουσικοί και δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς, ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Ορφέα Περίδη, την Σοφία Παπάζογλου, τον Μπάμπη Στόκα, τον Οδυσσέα Ιωάννου, τον Γιώργο Τσάμπρα, τον Πέτρο Δραγουμάνο, τον Μιχάλη Γελασάκη καθώς και τους νεότερους Δημήτρη Καρρά, Νίκο Γύρα, Νίκο Ζουρνή, Βασιλική Καρακώστα, Βαγγέλη Καζαντζή και Απόστολο Βαλαρούτσο.

Ο συνθέτης Νίκος Μαστοράκης στάθηκε στο «πριν» αλλά και το «μετά» του δίσκου «Κύρβα» δηλώνοντας: «Mε τον Σωκράτη κάναμε μια δουλειά με δεκατρία τραγούδια τα οποία είναι δικιάς μου σύνθεσης. Είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά. Να την αγοράσετε να την ακούσετε, να βοηθήσετε την εταιρεία, την Αρτύς. Τις βασικές ηχογραφήσεις τις έκανα εγώ στο σπίτι μου στην Ιεράπετρα με κατά κάποιο τρόπο ερασιτεχνικό και μετά με βοήθησε ο Σωκράτης με τους μουσικούς του εδώ στην Αθήνα και ηχογραφήσανε τα υπόλοιπα όργανα, κάνανε τις μίξεις, ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Λάππα, τον Σωκράτη βασικά, τον Ψαραντώνη και την Μαρίνα Δακανάλη…

*Ο δίσκος κυκλοφορεί από την Αρτύς (www.artys.gr) και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!