Παπαδοπούλου, Λέκκας & Βανδή στο Antart (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Ξημερώματα, προς το «φινάλε» της παράστασης «Λόγος Λαϊκός», με την Πίτσα Παπαδοπούλου και το Βασίλη Λέκκα οι θεατές βίωσαν μια απρόσμενη…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

έκπληξη. Ο Λέκκας αρχικά αλλά και η Παπαδοπούλου προσκάλεσαν στη σκηνή τη Δέσποινα Βανδή που τους παρακολουθούσε για να σιγοτραγουδήσουν μαζί το «Δίχτυ» του Σταύρου Ξαρχάκου και του Νίκου Γκάτσου.
Η Βανδή βρισκόταν εκεί με το σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και την παρέα τους και στο τέλος ευχαρίστησαν θερμά στα καμαρίνια τους δύο ερμηνευτές για τις στιγμές που τους χάρισαν.

Κάθε Σάββατο στη μουσική σκηνή Antart στη Γλυφάδα, η Παπαδοπούλου και ο Λέκκας μαζί με τον δεξιοτέχνη μπουζουξή Παναγιώτη Στεργίου που είναι επικεφαλής της πενταμελούς ορχήστρας χαρίζουν στους θεατές μοναδικές στιγμές αληθινής διασκέδασης με τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια όλων των εποχών.

Άλλωστε η παράσταση «Λόγος Λαϊκός» της οποίας την επιμέλεια έχει ο συγγραφέας, μουσικός παραγωγός και διευθυντής του Ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης ανατρέχει στις σημαντικότερες καταθέσεις των Ελλήνων στιχουργών από τα χρόνια τα «παλιά» (Τσάντας, Ευτυχία, Βίρβος, Κολοκοτρώνης, Μητσάκης, Πυθαγόρας, Μουσαφίρης, Άκης Πάνου) μέχρι και τις μέρες μας (Λ.Παπαδόπουλος, Ρασούλης, Μάλαμας κ.ά) ενώ δίνεται και έμφαση στους ποιητές που λειτούργησαν «στιχουργικά» (Λειβαδίτης, Χριστοδούλου, Γκάτσος κ.ά). Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος αγκαλιάζει με την ψυχή του το πρόγραμμα, τραγουδάει και χειροκροτεί με την καρδιά του απ’ την αρχή μέχρι και το τέλος και δεν παραλείπει φεύγοντας να συγχαρεί όλους τους συντελεστές του.

Πίτσα Παπαδοπούλου & Βασίλης Λέκκας: «Λόγος Λαϊκός» | Antart | Αγγέλου Μεταξά 52, Γλυφάδα
Κάθε Σάββατο | Ώρα έναρξης: 23.00 | Τηλ. 698 9279 091

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!