Παντελής Θαλασσινός & Γιώτα Νέγκα - Πρόβες για το «Καλό Συναπάντημα»

(VIDEO & PHOTOS) Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες του Παντελή Θαλασσινού, λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στην Τεχνόπολη στις 27 Ιουνίου!
Παντελής Θαλασσινός & Γιώτα Νέγκα - Πρόβες για το «Καλό Συναπάντημα» Photo: Κίκα Α. Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το «καλό συναπάντημα» αποτελούν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Βασίλης Καζούλης, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης «Λαθρεπιβάτης» Νικολάου, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου, η Νάνα Μπινοπούλου, αλλά με την παρουσία του θα τιμήσει τον Παντελή Θαλασσινό και ο κύριος Βασίλης Σκουλάς. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Χθες το απόγευμα, βρεθήκαμε για καφεδάκι στο Studio Best Of, όπου πραγματοποιούνται πρόβες των καλλιτεχνών. Ο Βασίλης Καζούλης & ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου ήταν επίσης εκεί, έχοντας μόλις προβάρει τα μέρη τους και είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την πρόβα της Γιώτας Νέγκα με τον Παντελή Θαλασσινό.

Παρούσα, φυσικά και η ορχήστρα του Παντελή, δηλαδή ο Γιάννης Βιλιώτης στο λαούτο και το μπουζούκι, ο Δημήτρης Γάσιας στο βιολί, ο Γιώργος Μακρής στα πνευστά, ο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο & ο Γιάννης Πλαγιανάκος στο κοντραμπάσο, που με την προσθήκη του Φίλιππου Λευκαδίτη, ο οποίος χθες απουσίαζε, στα κρουστά, θα παίξουν και ίσως θα χορέψουν στην αυριανή συναυλία, συμπληρώνοντας την πάντα χωρίς μουσικές εκπτώσεις παράσταση του Παντελή Θαλασσινού.

Ως αύριο το βράδυ, λοιπόν, λίγες φωτογραφίες κι ένα βίντεο «κέρασμα», ως πρόγευση της συναυλίας που περιμένουμε με ενθουσιασμό!

BEST OF Recordings & Rehearsal Studio | Λ. Βουλιαγμένης 34

Photo: Κίκα Α. Ρόκα

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!