Οι «Πρωτοπόροι του Ελληνικού Rock» στο Κύτταρο -Τα καλύτερα live της βραδιάς

Δείτε τα video
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ήταν μια αξιοσημείωτη βραδιά σε ωραία φιλική ατμόσφαιρα που προετοιμάστηκε με μεράκι και αγάπη για το ελληνικό rock. Ο λόγος για την παρουσίαση του βιβλίου «Πρωτοπόροι του Ελληνικού Rock» του Γιάννη Αλεξίου από το Ogdoo Music Group, με αφορμή τη Β έκδοσή του.

Η πρωτότυπη παρουσίαση έγινε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στον ιδανικό χώρο του live club Κύτταρο όπου σχετίστηκαν λίγο ή πολύ οι περισσότεροι από τους μουσικούς και τα συγκροτήματα που αφηγήθηκαν τη ζωή τους και τα μυστικά του ελληνικού rock σε μορφή συνεντεύξεων στο Γ. Αλεξίου στην έκδοση αυτή.

Για το βιβλίο μίλησαν κατά σειρά οι : Ιλάν (ραδιοφωνικός παραγωγός Στο Κόκκινο 105.5 Fm), Θοδωρής Βλαχάκης (ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Magic de Spell), Δημήτρης Ν. Μανιάτης (δημοσιογράφος Τα Νέα – Το Βήμα), Χρήστος Ασημακόπουλος (Ogdoo Music Group), Θοδωρής Δημητρίου (τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Λευκή Συμφωνία), Γιώργος Μαστορίδης (παραγωγός, Spectrum, Ωmega Vibes), Γιάννης Αλεξίου (συγγραφέας του βιβλίου), ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Δέσποινα Γλέζου (μουσικός, ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια των Νοστράδαμος).

Δείτε εδώ το βίντεο των ομιλιών της παρουσίασης του βιβλίου :

Οι φίλοι του Γιάννη Αλεξίου μιλάνε για το βιβλίο «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ROCK» (ΚΥΤΤΑΡΟ 5/11/21)

Η παρουσίαση εξελίχθηκε σε μια ιστορική live βραδιά όπου συνευρέθηκαν για πρώτη φορά πρωτοπόροι και επίγονοι του ελληνικού rock !

Στο παρακάτω βίντεο υπάρχει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα με τις καλύτερες ζωντανές στιγμές της βραδιάς αυτής στο Κύτταρο που θα θυμούνται για πολύ καιρό, ίσως για μια ζωή, όσοι τις έζησαν.

Εμφανίζονται κατά σειρά :

  • Magic de Spell
  • Nick Spathas & Jack’s Full feat. Markella Panagiotou Play Socrates Drank the Conium
  • Οι «All Star Band» Johnny Vavouras (Vavoura Band, Johnny & The Cadillacs) φωνή, μπάσο. Τάσος Σκούρας (Αντώνης Τουρκογιώργης & Rock Machine) κιθάρα. Κυριάκος Δαρίβας ντράμερ του Παύλου Σιδηρόπουλου και των Απροσάρμοστων
  • + Guests (κατά σειρά εμφάνισης) :
  • Στέφανος Δεκεριάν (Αγάπανθος – κιθάρα, φωνή)
  • Γιώργος Στεφανάκης (Πελόμα Μποκιού – Hammond organ)
  • Δημήτρης Μαρινάκης (Πελόμα Μποκιού - ντραμς)
  • Μανώλης Σκουλάς (Schoolbus, 2+1 - κιθάρα, φωνή)
  • Τάκης Λιαρμακόπουλος (Apocalypsis, Αγάπανθος - ντραμς)


Δείτε εδώ το βίντεο με τις live εμφανίσεις των φίλων του συγγραφέα στο Κύτταρο :


*Ευχαριστούμε πολύ τον Σπύρο Σπηλιόπουλο για την αποκλειστική βιντεοσκόπηση για το κανάλι του SPIRSPIL

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!