Οι ONIRAMA παρουσίασαν το «Μεθυσμένο Τατουάζ»!

(PHOTOS) Οι ONIRAMA παρουσίασαν το νέο τους δίσκο «Μεθυσμένο Τατουάζ», που κυκλοφορεί από τη MINOS EMI, σε μία μουσική βραδιά που…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014. Το δυναμικό συγκρότημα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο Fashion Workshop by Vicky Kaya για να παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά σε ανθρώπους των media, συνεργάτες από το χώρο της μουσικής, της μόδας κι όχι μόνο! Η πρωτοποριακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του κτιρίου στα πλαίσια του Fashion Room Service XXL Edition by OZON RAW με ένα διαφορετικό και μοναδικό concept παρουσίασης δίσκου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα λόγια της κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα, Διευθύνουσας Συμβούλου της MINOS EMI, και του frontman Θοδωρή Μαραντίνη, που υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους. Στη συνέχεια,  ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για τη δημιουργία και την κυκλοφορία του νέου album «Μεθυσμένο Τατουάζ»

Οι ONIRAMA σε μία live unplugged εκτέλεση, παρουσίασαν τραγούδια από το νέο δίσκο, αλλά και αγαπημένες επιτυχίες τους, καθώς και διαχρονικά ντουέτα με την υπέροχη Ελπίδα. Το styling του συγκροτήματος επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης.

Παράλληλα οι ONIRAMA έδωσαν την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο video clip που δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με διάρκεια αντίστοιχη του album «Μεθυσμένο Τατουάζ» το οποίο φιλοξενείται στο καινούριο microsite http://methismenotatouaz.onirama.gr. Το microsite σχεδιάστηκε ως digital promotion του νέου album, μέσα από το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια εικονική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με τα μάτια του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το track list του «Μεθυσμένο Τατουάζ»:

01. Κανονικός (μαζί μας ο Σταμάτης)
02. Πέφτω από ψηλά
03. Ε, και;
04. Να μείνω ή να φύγω
05. Μεθυσμένο τατουάζ 
06. Η μία (απαγγέλει η Άννα Παναγιωτοπούλου)
07. Ραντεβού στη μία (συμμετέχει η Ηρώ)
08. Μετάξι
09. Μία βόλτα (συμμετέχει η Ελπίδα)
10. Υπάρχει κανείς;
11. Αλλαγή
12. Στην πόλη των αγγέλων – Bonus track (συμμετέχει η παιδική χορωδία Rosarte)


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!