Ο Σωκράτης Μάλαμας στην «Άνοδο» (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Καρφίτσα δεν έπεφτε στην πρεμιέρα του Σωκράτη Μάλαμα στην «Άνοδο»! Παραπάνω από χίλιοι (υπολογίζοντας κι εκείνους που στέκονταν όρθιοι και…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

αυτούς που κάθονταν στη σκάλα…) πιστοί ακόλουθοι του αγαπημένου τραγουδοποιού βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να είναι παρόντες στην πρώτη χειμερινή εμφάνιση του Σωκράτη στην πρωτεύουσα…

Το πρόγραμμα κινήθηκε στο γνωστό πλαίσιο του Μάλαμα, δηλαδή με πολυαγαπημένες στιγμές από την προσωπική του δισκογραφία (αλλά και κομμάτια που τραγούδησαν άλλοι καλλιτέχνες. Η Λαμπρινή Καρακώστα και η Λυδία Μάλαμα ερμήνευσαν κλασικές στιγμές του Μάλαμα που συνδέθηκαν με γυναικείες φωνές αλλά και λιγότερο «γνωστές» του καταθέσεις, ενώ ο Φώτης Σιώτας εκτός από δεξιοτέχνης του βιολιού, αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά και πολύ καλός ερμηνευτής. Ανάμεσα στα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν τα «Της σιωπής», «Νεράιδα», «Έπιασε βροχή», «Ο μάντης Τειρεσίας», «Τίποτα δε χάθηκε», «Τα διόδια» και «Τα ξωτικά».

Η βραδιά είχε δύο σημαντικές εκπλήξεις. Η πρώτη αφορούσε την παρουσίαση τριών νέων τραγουδιών του Μάλαμα, τα οποία ο κόσμος αγάπησε με το πρώτο άκουσμα... Ιδιαίτερη αποδοχή είχε «Το φορτηγό» και το «Τ’ όνομά μου είναι δρόμος». Η δεύτερη έκπληξη ήταν η παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία προς το τέλος της βραδιάς ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με τον Σωκράτη τέσσερα τραγούδια («Τέλι τέλι», «Ξημερώνει», «Όλα σε θυμίζουν» & «Το θολωμένο μου μυαλό»).

Από τις 2 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο ο Σωκράτης Μάλαμας θα βρίσκεται στη σκηνή του «Anodos Live Stage» παρουσιάζοντας μια μεγάλη λίστα δικών του – «κυρίως» και ως συνήθως- τραγουδιών, σε ένα πρόγραμμα σχεδόν πέντε ωρών, μέσα στο οποίο ακόμα και οι πιο απαιτητικοί ακροατές σίγουρα βρίσκουν τη δικιά τους αγαπημένη στιγμή.

Ο Μάλαμας για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ότι η αυθεντικότητα που έχει, βρίσκει χωρίς πολλά εφέ τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση των σταθερών, αλλά και των νέων φίλων του. Βέβαια, σε όλο αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα συμβάλλουν καθοριστικά οι πέντε μουσικοί που συμμετέχουν (Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Νίκος Παραουλάκης στο νέυ, Φώτης Σιώτας στο βιολί, τη βιόλα και το τραγούδι και Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και το μπουζούκι).


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!