Ο Παναγιώτης Στεργίου παίζει Διονυσίου στην Παλιά Μαρκίζα (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Με καλεσμένη την Κωνσταντίνα, που στο ξεκίνημά της είχε την τύχη να συνεργαστεί με το Στράτο Διονυσίου, αλλά και
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
τους γιους του στην πορεία, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Παναγιώτης Στεργίου πραγματοποίησε το πρώτο απ’ τα δύο αφιερώματα στο μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, που επιμελούνται ο Πάρης Μήτσου και η Μαρία Σταύρακα, στην Παλιά Μαρκίζα της Πλατείας Βαρνάβα.

Ο Στράτος Διονυσίου από το 1958 μέχρι το 1990 έδωσε μοναδικά δείγματα ερμηνευτικής δεινότητας και πληρότητας. Τον Στεργίου & τους συνεργάτες του, τους χαρακτηρίζουν από την μια το μεράκι και η γνώση για το λαϊκό τραγούδι κι από την άλλη η αγάπη για το μεγάλο τραγουδιστή. Με αυτά τα εχέγγυα και με δεδομένη τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη, το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου αποδείχτηκε πραγματικά ψυχαγωγικό για τους φίλους του είδους που παραβρέθηκαν.

Τα τραγούδια του Στράτου ερμήνευσαν ο Κώστας Δουμουλιάκας και η Λίλυ Ριτσώνη, συνοδευόμενοι από τετραμελή ορχήστρα και τις πενιές του Παναγιώτη Στεργίου. Ιδιαίτερη στιγμή η guest εμφάνιση της Κωνσταντίνας, όπως προαναφέραμε, που εμπλούτισε το πρόγραμμα με τις αποδόσεις της.

Έκπληξη της βραδιάς, η παρουσία του Βασίλη Λέκκα, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση, ανέβηκε στο πάλκο κι ερμήνευσε με το μοναδικό του τρόπο τα τρία τραγούδια που μπορείτε να δείτε στο βίντεο, αφιερώνοντας το "Ένας αετός γκρεμίστηκε" στον Παναγιώτη Στεργίου.

Το αφιέρωμα θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 με καλεσμένο το Δημήτρη Κοντογιάννη, ενώ ο Παναγιώτης Στεργίου εμφανίζεται και στις 1002 Νύχτες στις 24 & 31 Δεκεμβρίου.

Έπαιξαν: Παναγιώτης Στεργίου & Κώστας Δουμουλιάκας: μπουζούκι, Θανάσης Σοφράς: μπάσο, Δημήτρης Γκίνης: ακορντεόν, Αντιγόνη Μπούνα: κιθάρα, Νίκος Τσιατσουλής: κρουστά.




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!