Ο Μητροπάνος στο Αφιέρωμα «Χιώτης - Ζαμπέτας» στο Βύρωνα

(ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Ο Δημήτρης Μητροπάνος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαρτίου, από τον πολιτιστικό οργανισμό του δήμου Βύρωνα, ένα θεματικό αφιέρωμα στο Μανώλη Χιώτη & τον Γιώργο Ζαμπέτα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η παρουσία - έκπληξη του Δημήτρη Μητροπάνου εξηγείται από το γεγονός ότι στο ξεκίνημά του γνώρισε την αναγνώριση με συνθέσεις του Ζαμπέτα ενώ ρόλο έπαιξε η συμμετοχή του ερμηνευτή Κώστα Τριανταφυλλίδη στην εκδήλωση, με τον οποίο ο Μητροπάνος έχει συνεργαστεί αρμονικά σε κέντρα και συναυλίες.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος πριν τραγουδήσει τα διαμάντια του Ζαμπέτα, δήλωσε πως χρωστάει πάρα πολλά στο «δάσκαλο» -ίσως στο μόνο που οφείλει τόσα- για την καριέρα που διέγραψε. Εκτός του Κώστα Τριανταφυλλίδη -που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια αφήνοντας άριστες εντυπώσεις-, συμμετείχαν στο τραγούδι η Μαρία Τσάμη και ο Βασίλης Μασσαλάς, καθώς και οι μουσικοί:

Μιχάλης Σωτηράκης & Τάσος Σδρόλιας (μπουζούκι)
Χρήστος Ζιώρας (πιάνο)
Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν)
Βασίλης Μασσαλάς (κιθάρα)
Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο)
Γιώργος Κατσίκας (τύμπανα)

Αναμφίβολα στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» του Βύρωνα, που έλαβε χώρα εκδήλωση, όσοι παρακολούθησαν το αφιέρωμα έζησαν μοναδικές στιγμές, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς μέσα από τα κατατοπιστικά βίντεο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!