Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Badminton (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

(VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου ήταν ένας μόνο από τους λόγους που η εμφάνιση του Γεράσιμου Ανδρεάτου στο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

προαύλιο του Badminton ήταν επιτυχημένη από όλες τις απόψεις… Ο τίτλος της παράστασης ήταν «Στα ίδια μέρη η ζωή μου όλη», εξηγώντας ουσιαστικά τι είδους τραγούδια θα ακολουθούσαν στην πορεία. Όλος σχεδόν ο χώρος είχε γεμίσει από κόσμο που ήθελε να διασκεδάσει αυτό το δροσερό βράδυ του φθινοπώρου μαζί με έναν καλλιτέχνη που γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει καλό, λαϊκό τραγούδι. Επιλέγοντας να ερμηνεύσει δεκατέσσερα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία στο Α’ μέρος και άλλα δεκατέσσερα σε μουσική Άκη Πάνου στο Β’ μέρος, ο Ανδρεάτος παρέα με τους μουσικούς του, δημιούργησαν ένα κλίμα ευφορίας και όμορφων μουσικών στιγμών. Τα «Το σκάκι», «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Οι θάλασσες» και «Ψυχή που δεν αμάρτησε» ήταν τέσσερα από εκείνα που ακούστηκαν στην αρχή, ενώ λίγο αργότερα ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, συνθέτης του «Για μιαν Ιθάκη» ανέβηκε στη σκηνή για να συνοδεύσει τον Γεράσιμο σε αυτό το τόσο διαφορετικό τραγούδι.

Το αφιέρωμα στον Άκη Πάνου ξεκίνησε αμέσως μετά το ολιγόλεπτο διάλειμμα. Το πρώτο τραγούδι εννοείται ότι θα ήταν «Η ζωή μου όλη», αφού ήταν εκείνο που έδωσε τον μισό τίτλο της παράστασης. «Το θολωμένο μου μυαλό», «Ήταν ψεύτικα», «Για κοίτα με στα μάτια», «Να είχα το κουράγιο» ακούστηκαν από τον Ανδρέατο, ξεσηκώνοντας το κοινό που, όσο περνούσε η ώρα, τραγουδούσε όλο και περισσότερο. Για το λόγο αυτό, η βραδιά είχε όχι ένα, αλλά αρκετά ανκόρ, που έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμφάνιση του Ανδρεάτου σε έναν χώρο που φιλοξενεί μόνο εκείνους που το αξίζουν πραγματικά. Οι ενορχηστρώσεις ανήκαν στον Άκη Μουχλιανίτη που ήταν και στο πιάνο, ενώ ο Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν στο μπουζούκι, ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν και ο Μίμης Ντούτσουλης στο κοντραμπάσο.




ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!