Ο Eros γοήτευσε το κοινό που γέμισε το Ηρώδειο

Kατέβηκε από την σκηνή και τραγούδησε ανάμεσα στον κόσμο
Ο Eros γοήτευσε το κοινό που γέμισε το Ηρώδειο Φωτο: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε ένα γεμάτο Ηρώδειο τραγούδησε χθες ο Eros Ramazzotti στο πλαίσιο πέντε επίλεκτων εμφανίσεων του σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους, απαράμιλλης ομορφιάς κι ανυπέρβλητης αισθητικής σε Ευρώπη κι Ισραήλ.

Ο Ιταλός «τροβαδούρος» επέλεξε αυτό τον τρόπο για να γιορτάσει όσο καλύτερα για τον ίδιο τα νέα τραγούδια του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν και όπως δήλωσε ο ίδιος «συνδυάζοντας κάθε φάση αυτής της δουλειάς και παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση του νέου άλμπουμ. Σε κάθε μια από αυτές τις παραστάσεις θα γνωρίσετε ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου και της ιστορίας μου. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Μαζί!».

0330 EROS RAMAZZOTTI 2792022

Ο ίδιος ποτέ του δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα και έτσι η χθεσινή του πετυχημένη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου ήταν ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο, όπως είχε πει, και έδωσε την δέουσα βαρύτητα σε αυτή του την εμφάνιση ικανοποιώντας το κοινό που απόλαυσε μαζί με τα καινούργια τραγούδια και γνωστές επιτυχίες του.

O Eros Ramazzotti ζέστανε από την αρχή το κοινό καθώς κατέβηκε από την σκηνή και τραγούδησε ανάμεσα στον κόσμο, κίνηση που ενθουσίασε τον κόσμο. Ανάμεσα τους ήταν ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο αγκαλιάστηκαν καθώς διατηρούν στενή φιλία και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

0217 EROS RAMAZZOTTI NANA TRANTOY 2792022
Ένα φιλί χαράς στον Eros Ramazzotti από την γνωστή διοργανώτρια της συναυλίας του Νανά Τράντου

Στο τέλος της συναυλίας πολλοί επώνυμοι πήγαν να τον συγχαρούν στα καμαρίνια για την εξαιρετική του συναυλία.

*Φωτογραφίες : Θωμάς Δασκαλάκης

Οι δυο τους στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί διατηρούν μέχρι και σήμερα μια στενή φιλία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!