Νότης Σφακιανάκης – «Χέστηκα για τον φασισμό που θα μου χρεώσετε» (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) «Η Χρυσή Αυγή, δυστυχώς, είναι το μόνο που θα μπορούσε να είναι σωτήριο για τη χώρα των πρώην Ελλήνων που…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

κατοικείται από έναν λαό που δεν ξέρει που βρίσκεται, που πατεί και που πάει…» Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο ερμηνευτής, στην πολυπλατινένια απονομή του δίσκου «Αυτοτελείς Ιστορίες» στον πολυχώρο Αθηναΐς.

Ο Σφακιανάκης έχει ένα δικό του τρόπο σκέψης και έκφρασης και δε διστάζει, συχνά πυκνά, να εκφέρει τη γνώμη του και για «εξωτραγουδιστικά» ζητήματα προκαλώντας «αναστάτωση» και στους φανατικούς του ακροατές αλλά και γενικότερα στην κοινωνία. Στις δηλώσεις χαρακτήρισε ως αληθινά «φασισταριά» τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και το δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη και υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή, είναι η καλύτερη «λύση» για τη χώρα. Στην ουσία χαρακτήρισε «φασίστες» εκείνους που με προσωπεία αποκαλούν «φασίστες» όσους προσπαθούν για να καλυτερέψουν την ζωή των ανθρώπων στη «χώρα των πρώην Ελλήνων». Γι’ αυτό και το «δυστυχώς» αλλά και το «λυπάμαι» των λόγων του.
«Με πράξεις δείχνουμε ποιοί είμαστε όχι με λόγια» υπογράμμισε και συνέχισε: «Λυπάμαι που οι μισότρελοι αξιωματικοί της επταετίας αποδείχτηκαν καλύτεροι από τους προηγούμενους και τους επόμενους που κυβέρνησαν»

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!