Μποφίλιου & Χαρούλης “SOLD OUT” στο Βοτανικό (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ VIDEO) Περίπου μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της ξεχωριστής αυτής συναυλίας που διοργάνωσε toradiofono.gr τα εισιτήρια είχαν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

κιόλας εξαντληθεί, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε χτες βράδυ στο κατάμεστο χώρο του Βοτανικού.

Μποφίλιου & Χαρούλης
για πρώτη φορά μαζί! Δύο από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές της νέα γενιάς που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, τόσο για τις φωνητικές τους επιδόσεις όσο και για την επιλεκτικότητά τους, δείχνοντας ιδιαίτερη συνέπεια στις δισκογραφικές τους επιλογές και στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Τους έχουμε δει κατά καιρούς να «συμπράττουν» μαζί επί σκηνής. Η χθεσινή τους κοινή εμφάνιση όμως άφησε πραγματικά κάτι «μαγικό» σε κοινό και διοργανωτές, αφού πρόκειται για την πρώτη συναυλία που διοργανώνει toradiofono.gr το οποίο ξεκίνησε την πορεία του στις 22/4. Λίγο μετά τις 22:00, οι τσελίστες Άρης Ζέρβας και Μιχάλης Πορφύρης πήραν τη θέση τους στη σκηνή. Το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου τη στιγμή που η Μποφίλιου και ο Χαρούλης βγήκαν στη σκηνή, επαληθεύει την αγάπη και το θαυμασμό του κόσμου. Η συναυλία ξεκίνησε με το σμίξιμο δύο τραγουδιών από την προσωπική δισκογραφία τους (ο Χαρούλης τραγούδησε το «Απόψε θέλω να μεθύσω» σε μουσική & στίχους Μιχάλη Νικολούδη και η Μποφίλιου την «Παρέα» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου) μέσα στις συνεχόμενες επευφημίες του κόσμου. Αυτό που κάνει την παράσταση ιδιαίτερη είναι ότι ακούστηκαν τραγούδια που δεν παίζουν οι καλλιτέχνες στις προσωπικές τους εμφανίσεις, καθώς και η ύπαρξη τεσσάρων μόνο οργάνων. Εκτός από τα δύο τσέλα, στο λαούτο ο Γιάννης Χαρούλης και στο πιάνο η Νατάσσα Μποφίλιου!



Οι νεότερες ηλικίες, οι οποίες ήταν και η πλειοψηφία, είχαν γεμίσει κάθε γωνιά του ειδικά διαμορφωμένου χώρου του Βοτανικού. Εντύπωση δημιουργεί και το γεγονός ότι με 2500 περίπου άτομα θα περίμενε κανείς οχλαγωγία, αλλά ο κόσμος ταυτίστηκε με το ύφος και το χαρακτήρα της παράστασης, που σε ορισμένα της σημεία απαιτούσε απόλυτη ησυχία για να ακουστεί ακόμα και ο ψίθυρος της φωνής... Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Νατάσσα Μποφίλιου κάλεσε στη σκηνή τον Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος τραγούδησε μερικά από τα ήδη γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια τους.
Η βραδιά αυτή, κρίνοντας από την ανταπόκριση του κόσμου, θα μπορούσε να αποτελέσει το «όχημα» για μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα με την ίδια τεράστια επιτυχία και γιατί όχι και το υλικό για ένα live δίσκο. Πολύ καλή σκέψη και εγχείρημα από πλευρά του radiofono.gr, να δώσει ένα τόσο δυνατό και πετυχημένο «πάντρεμα» στο ξεκίνημά του. Ακόμα περισσότερο όταν μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στην «Εστία Κοριτσιού Φιλοθέη η Αθηναία».
Από τις δυνατές στιγμές της βραδυάς όταν ο Γιάννης Χαρούλης τραγούδησε Καζαντζίδη – Άκη Πάνου (Η ζωή μου όλη), και το «εκρηκτικό δέσιμο» στον Κοκαϊνοπότη του Τούντα και την «Ρόζα η ναζιάρα» του Mαρκόπουλου με Μποφίλιου και Χαρούλη αντίστοιχα (Δείτε το video παρακάτω) αλλά και το a capella φιναλε της βραδιάς με τους στίχους του ποιητή Γιάννη Ρίτσου «…εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδερφέ μου απ’ τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο!»…

Φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!