Η παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Χαψιάδη στη Σαλονίκη

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO) Ολόκληρη η εκδήλωση της παρουσίασης του νέου βιβλίου του στιχουργού στην Θεσσαλονίκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Κάθε τραγούδι και καημός» στη Σαλονίκη


Το μεσημέρι της Κυριακής 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση της παρουσίασης του τέταρτου βιβλίου του στιχουργού και συγγραφέα Λευτέρη Χαψιάδη «Κάθε τραγούδι και καημός», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Χειρόγραφο».

Ο άστατος καιρός που επικρατεί εδώ και λίγες μέρες στην πόλη μας, αλλά και η απεργία των αστικών λεωφορείων στάθηκαν ανασταλτικοί παράγοντες στην προσέλευση του κοινού. Παρόλα αυτά το θέατρο γέμισε κατά το μεγαλύτερο μέρος του.

Mετά από την τιμητική πρόσκληση του Λευτέρη Χαψιάδη, είχα τη χαρά να συντονίσω την εκδήλωση, στην οποία μίλησαν οι: Παναγιώτης Σελβιαρίδης (Καθηγητής Νευροχειρουργικής Α.Π.Θ.), Γιώργος Κούδας (Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής), Χρήστος Νάστος (Δικηγόρος), Αχιλλέας Ασλανίδης (Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής) και ο εκδότης του βιβλίου Θεόδωρος Γεωργιάδης.

Δυστυχώς, αν και είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή τους, υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής κράτησαν εκτός εκδήλωσης, τη Χρυσή Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου και το συνθέτη Κώστα Βελλιάδη.

Ανάμεσα στο κοινό διακρίναμε το γνωστό στιχουργό Φίλιππο Γράψα και τον Α’Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Χρίστο Βάρδα.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Αργύρης Παπαγεωργίου
Video: Βιβή Κανελλακοπούλου

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!