«Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» - Επίσημη Πρεμιέρα (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ)

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Θέατρο Badminton εχθές το βράδυ. Ήταν η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 


στην οποία εκτυλίσσεται η ζωή της τραγουδίστριας της Ελλάδας. Βασική πρωταγωνίστρια είναι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα, η οποία παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του έργου ως Βέμπο σε μεγάλη ηλικία, περιγράφοντας όλα αυτά που έζησε η ηρωική τραγουδίστρια, είτε τραγουδώντας, είτε παίζοντας.

Ο Χρήστος Στεργίογλου ως Μίμης Τραϊφόρος, ο Αντώνης Λουδάρος ως Παυλάρας (μια ζωή βοηθός και φίλος της Σοφίας), ο Τάσος Κωστής ως πατέρας της Βέμπο, η Τζένη Μπότση ως αδελφή της, ο Μιχάλης Μαρίνος ως αδελφός της και οι άλλοι ηθοποιοί, αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές, σχηματίζουν μια παράσταση άξια των υπολοίπων παραγωγών του Badminton.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Αγορίτσα Οικονόμου που, χωρίς να βγάλει μιλιά – εκτός από τρεις λέξεις προς το τέλος της παράστασης – υποδύεται τη Βέμπο στη νεαρή της ηλικία. Η εκφραστικότητα και η κίνησή της «κάλυψαν» την προχωρημένη άποψη του σκηνοθέτη Πέτρου Ζούλια να παραμείνει χωρίς φωνή σε ολόκληρο το έργο. Οι χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού είναι για μία ακόμα φορά ευφάνταστες και οι ενορχηστρώσεις του Γιώργου Ζαχαρίου μπορούν να θεωρηθούν ικανοποιητικές. Τα βλέμματα κερδίζει η ερμηνεία του Αντώνη Λουδάρου, ο οποίος μέσω του ρόλου του προσφέρει πάρα πολύ γέλιο, αλλά και συγκίνηση. Ο δε Χρήστος Στεργίογλου προσεγγίζει τον ρόλο του Τραϊφόρου με συνέπεια και μεράκι.

Αφήνοντας τελευταία τη Μαρινέλλα, αξίζει να αναφερθεί πως η φωνή της μετά από τόσα χρόνια καριέρας είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο κι αυτό φάνηκε μέσω των τραγουδιών που ερμήνευσε («Της Ελλάδος παιδιά», «Η ταμπακιέρα», «Πόσο λυπάμαι» κ.α.) και οι κινήσεις της πάνω στη σκηνή είναι στο γνωστό, αγαπημένο «Μαρινελλικό» ύφος.

Επειδή όπως προαναφέρθηκε εχθές ήταν η πρεμιέρα, δεν ήταν λίγα τα δημόσια πρόσωπα που την παρακολούθησαν. Η Μαίρη Λίντα, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Κάτια Δανδουλάκη ήταν μόνο κάποιοι από αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε ανεβαίνουν παραστάσεις, στις οποίες οι οικονομικές προδιαγραφές βρίσκονται σε ένα υψηλό επίπεδο. Όταν, μάλιστα, οι συμμετέχοντες καταφέρνουν να κάνουν τους θεατές να χειροκροτούν πολύ συχνά, αυτό πάει να πει ότι αξίζουν. Η παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» είναι μία από αυτές τις παραγωγές.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!